page kunci locker

Saturday, June 25, 2011

iklan percuma di pendambamawar

Assalamualaikum

hah.. arini aku nak join iklan percuma kat blog pendambamawar ni... hehehe.. korang nak join?? klik la banner bawah ni.. heheh...


sebab kenapa aku pilih nak join iklan percuma blog ni :

sebabnya.. aku rasa bersalah.. tak tahu kenapa.. hehe.. aku nak kawan aku senyum sebab aku join.. hehe.. aku nak kawan ni tahu yang aku datang blog die.. selalu jek die cakap aku tak datang blog die.. sadis sey.. aku datang tapi aku jadi silent reader.. hahaha... jangan marah ea zulkarnain faiz..

tu jek la.. aku tak tahu nak cakap apa.. lagi pun badan aku menggigil teruk ni.. aku sakit kot.. hehe.. thank kawan ^_^

korang semua.. selagi ada peluang.. jom join.. hehehe... klik banner kat atas tu... heheh...

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

4 orang doakan kunci locker berjaya:

Pendamba Mawar said...

terima kasih..peh ko tacing ngan ayat aku ker??haha rilex ar..kidding je la ttg ko xmari blog aku tu..neway thanks..insyallh law terpilih aku inform

kunci locker said...

pendamba mawar : heheh...tak tacing sgt..sikit jek..hahaha...ok2...hehehe...t aku promote kt org laen lak..heheh

Rizwan Ewan said...

sakit??? sakit ape? jgn lupa mkn ubat tau =)