page kunci locker

Thursday, June 2, 2011

aku perampas ! ko melepas !

Assalamualaikum

"ye.. macam apa yang korang baca kat tajuk entri tu !! gua memang perampas awek dan bini orang..! lu pesal?? ada masalah kew?? suka hati gua r nak wat apa.. ayat gua bagus,.. sebab tu dorang layan gua !"

ok.. baca dah ayat atas tu?? haha,.. panas tak ayat gua?? ops.. tak baek lak kai kasar sangat.. tapi aku memang panas dekat segelintir orang tu.. hanya sebab aku kawan rapat ngan awek die.. ngan 'bini' bini la sangat.. die boleh marah dan gaduh dengan awek tu cakap awek tu curang dan die jelez dengan aku ! dem r laki macam tu.. meh aku bagi korang story baek punya..

zaman sekolah ~

aku kawan ngan sorang pompuan ni.. punya la baek.. then ada laki ni minat kat die.. minta tolong aku.. aku pun tanya dulu tuan punya badan.. die ok dan memang suka laki tu pun.. aku tolong sampai dorang kapel.. dan aku pun masih kawan rapat ngan pompuan tu.. sampai 1 masa.. laki tu boleh marah n gaduh ngan pompuan tu atas alasan jelez aku rapat ngan awek die.. aku pun kurangkan rapat demi jaga hubungan dorang..

masuk IPG ~

adalah membe aku.. rapat gak aku ngan pompuan masa dalam IPG.. aku layan jek sebab dah sekepala... bila dorang kapel.. jadi yang sama.. ada tu sampai pakwe die datang marah aku.. terus tak kasi aku tegur awek die..

membe alam maya ~

ni lagi teruk.. aku dah kawan dengan pompuan tu jauh lebih mendalam dari korang.. ada tu aku yang kenal pompuan tu dulu.. kawan aku.. ko nak masuk line pun pompuan tu tanya aku ! tanya aku ! nak terima kew tak.. tapi aku tak kata apa.. aku cakap ekot badan.. aku kawan jek.. bila lu dah dapat.. lu pi canang nama baek gua asal??! lu tak suka die rapat ngan gua asal??

ok.. dah baca?? aku ni memang perampas yang berjayakan.. sampai bape ramai laki jelez ngan aku rapat ngan awek dorang.. yela.. aku ni hensem dari dorang kot..! haha.. ops.. sila lah muntah ! 

WOI ! jantan ! untuk pengetahuan ko.. aku tak nak kapel pun ngan awek lu r bai ! aku bukan jenis rapat AWEK MEMBE SENDIRI !! dorang kawan baek aku,.. sahabat karib aku ! aku ulang.. SAHABAT KARIB !! dah caps lock dah tu.. kalo lu salah baca gak tak tahu la.. pi masuk tadika balik.. wa cakap baek2.. lu anggap wa macam ni.. tak guna kawan ngan lu..

aku dengan die kawan baek jek la ! kalo aku nak.. aku dah lama ayat.. sebab majoriti dorang tu aku kenal dulu sebelum korang kenal ! yang korang nak jelez pesal?! aku mana de wat apa2 yang salah ngan dorang.. aku rapat jek ! bukan pi ajak dorang bercinta ! tengok wayang pegang2 tangan ! bangan* la lu kalo lu nak jelez.. dorang rapat ngan aku sebab aku ni pandai amek hati dan peramah ! bukan sebab apa pun ! mungkin dorang lebih rapat ngan aku sebab korang tak pandai amek hati dan jaga dorang ! cakap jek setia dan sayang tapi tinggal2kan.. tak jaga perasaan.. marah n wat dorang nangis.. sebab tu la koT ! lu pikir lah sendiri !

renung2kan dan selamat beramal (^_^)

p/s : kalo korang masih cemburu buta aku tak tahu la.. agak2 la bai ! aku baek bukan sebab aku nak kapel ngan dorang ! sahabat karib jek ! laki macam lu yang suka cemburu buta tanpa periksa dulu ni tak layak dapat pompuan baek ! lu patut dapat queen control ! hhahaha.. sapa setuju angkat tangan macam usof !

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

24 orang doakan kunci locker berjaya:

Alia Natasha said...

ada jugak org yg ingt kau pramaps , muka tak hensem punn ^^

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

setuhjuh!!! (sambil angkat tangan macam usop wilcha) haha

kunci locker said...

alia natasha : dem !! hahaha...tu r psl..mne de..dorg jelez sbb aku hensem la..aku encem !! hahaha

kunci locker said...

m.e.a.s.m.y.s.e.l.f :
hahaha...bgs2...hahaha...moh ler kita bako jek ! haahahah

Alia Natasha said...

hensem macam monyet kan . HAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Doktor Cinta said...

tak nk ty mkwe dia ni k?

kunci locker said...

doktor cinta : blh kew??hahahah

Rizwan Ewan said...

2la. sape suruh. kunci locker handsome sangat! hehe =P

p buat pmbdhan plstik..bgi buruk. hihi ~

~~Amny Sya~~ said...

nice entri...paham dgn situasi begini..sabar ye...huhu..orang2 mmg cmtu..

Myung Dae said...

Campak je orang macam tu dekat longkang. Takpon bagi kat aku. Kat sini ramai awek. nanti aku bagi die SEPULUH AWEK (^_^)

kunci locker said...

myung dae : hahah... kasi die yg tol2 kaki jntan,, mta duitan n queen control tw ! hahaha

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

biaselah tu..cemburu buta..huhu~

Farierahasanz said...

agagaa . .gns laa kaw.!! ahahaa . . aku setuju.!! goyang2 , goyang kepala . . `

kunci locker said...

fariera : mmg gns wey ! hahaha..dah byk aku sbr...haahahaha

Fyqa said...

muahaha

thumbs up la ;)

++sYepaH++ said...

biasa la 2.manusia nieyh mcm2 ragam yea..tkt kne kebas la 2 weyh..ehehe

Cik Lya said...

nampak sgt le cmburu buta tu....

sergeant keroro said...

ade ke patut. cemburu buta namenye tu.

bro,jom join segmen keroro XD

check at my blog ya :D

Afsar said...

takder saper pun nak rampas aku???~

Eyda Syahida said...

faris pemalu, orang pun malu nak rampas ko. haha

izwan..! sabar yep sahabat~

HeziqaMushadadLee said...

mane budak yg kwn ngn kaw tuu,meh sini nak ckp ngn pkwe dye..ade ke duda aku ni hensem?buang tebiat??HAHAHA

P/s:aku paling anti species camni!

SYAF said...

hanya mampu membaca dah belajar dari cete ini... untuk peringatkan diri sendiri...
http://syaf.frenzyfm.my/2011/05/hawa-tercipta-disaat-adam-tidur-mengapa.html

♥ norlida ramli ♥ said...

hehe..sabar je la ek..sume ada hikmah =)

Blueice Butterfly said...

~waa..sesi meluah perasaan..sokong3 selalu jadi camtue tak kira laki or perempuan :)