page kunci locker

Saturday, June 4, 2011

aku kena saman sebab MAIRA QUEEN !!

Assalamualaikum

hah.. korang baca tak tajuk tu?? nampak tak? ish.. ada kew patut.. kawan baek aku sendiri penyebab aku kena saman.. ye.. korang pelikkan.. macam mana boleh jadi macam ni.. aku malas nak cakap.. korang tanya la maira queen.. sakit hati aku nak cite..

apa entah maira ni.. ada ke patut ko ni.. aku punya la back up ko.. baek dengan ko.. ko sebabkan aku kena saman lak.. melampau dah ni.. geramny aku.. !! korang tnya la die kenapa.. geramnya !!

ok2.. aku tahu korang nak tahu sangat.. malas nak pi tanya maira queen sebab die pun lama tak update blog sebab kitaorang ada masalah.. ok.. aku cite.. 

macam ni sebenarnya.. korang pun tahukan aku ngan maira ni kawan baek.. baek sangat.. korang nak tahu tak.. sebab aku pun maira nyaris2 nak kena saman.. saman apa?? saman polis.. die tak pakai tali pinggang masa die drive.. sambil drive tu die sedang cakap fon dengan aku.. fuh ! memang tak betul la tu.. ada kew patut bawak kete tak pakai tali pinggang lepas tu.. die boleh cakap fon.. mana tak kena saman.. aduss.. tapi nasib baek die sempat capai tali pinggang tu.. so die tak disaman.. aku dengar die terkejut.. opss.. aku tak dengar sebab die matikan fon.. hahahaha !!

lepas tu.. ni sebab die lak aku kena saman !! kena saman dan ini serius ! opss.. ter over plak.. hahaha.. kali ni aku bawak kete.. aku pakai tali pinggang ok.. tapi aku cakap ngan die... punya la tengah sedap2 cakap.. gelak segala macam.. tiba2 ! oh my god ! ada polis kat depan.. ternganga aku masa tu.. dorang wat roadblock.. opss.. ejaan betul tak?? haha..

polis tahan.. tanya kenapa aku gelak sorang2 dalam kete.. sebab aku tak pegang fon.. aku wat loudspeaker.. aku cakap la.. tak ada apa encik.. saya dengar radio ni wat lawak.. padahal masa tu radio aku tutup kot ! aduss.. haha.. lepas tu die tanya asal radio tutup.. aku cakap tadi saya tutup masa nampak polis.. sebab terkejut.. giler alasan tak munahsabah.. haha.. 

" laen kali bawak kete kena hati2.. janganlah gelak2 dan pasang radio kuat2.. bahaya" polis tu cakap.. then die lepaskan aku.. fuh.. lega.. nasib baek tak kena saman.. lepas tu aku ngan maira queen ni pun bila dah jauh dari polis tu.. kitaorang gelak la macam orang tak betul.. sebab die dengar semua skali.. hahahaha... giler lah.. memang power.. nasib tak kena saman.. 

maira queen.. lepas ni kalo ko ngah drive or aku ngah drive.. kita jangan call ye.. giler mampos kena saman nanti..

jom usyah blog maira queen --> SINI !

so, renung2kan dan selamat beramal (^_^)

p/s : kat korang semua jangan wat macam kitaorang ni,k.. peringatan kat korang semua.. kitaorang ni jadikan pengajaran.. wat keje jahat masa ngah drive.. nasib baek tak de pape.. haha.. jangan tiru aksi ganas ni,k..

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

7 orang doakan kunci locker berjaya:

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

senget!! aku ingat tol2 tadi!

Eyda Syahida said...

pilihpilih....

lempang, sekeh, tumbuk...

grrrrrrrr~~

Orang Kampung said...

"laen kali bawak kete kena hati2.. janganlah gelak2 dan pasang radio kuat2.. bahaya"..

aku selalu karok dlm keta.. bhaya ni.. hahaha

MaiRa QuEeN said...

hahahahhahahahahahahahahahahha

mushroom said...

aku ingat saman apalah tadi haha

HeziqaMushadadLee said...

agak2 kaw nak kena smackdown dgn aku takk?sengal!

Afsar said...

terbaekla citer ko ni....buat novel la, gerenti aku beli~