page kunci locker

Wednesday, May 4, 2011

~ teman blog ~

Assalamualaikum

entri ni khas untuk FOLLOWER aku... sapa2 yang lom jadi follower boleh follow sekarang.. kalo tak nak tak pe.. aku tak paksa... tapi korang boleh baca jek ni.. tak boleh wat apa.. hehehe...

1st sekali.. aku nak minta maaf sebab aku dah lama tak blogwalking.. aku jarang update blog.. aku jarang bergurau2 ngan korang kat shoutbox sebab aku..............

 malas + bizy + masalah + benci = malas.. hahahah.. 
equation apa ni?? sengal tol kunci locker.. hahaha !!

wahai follower / teman aku yang baek hati.. yang selalu bagi dorongan dan galakkan untuk aku menulis entri... hari ni aku wat entri khas untuk korang.. entri terima kasih.. TERIMA KASIH  banyak teman !!

dan dalam entri ni gak.. aku nak minta kepada semua follower yang dah follow aku 
tapi 
aku BELUM follow korang balik..
kalo tak de gambar ni.. maksudnya aku lom follow korang..
sila cek !!


mesti ada tulis locker kat gambar ni.. kalo juz gambar ni tapi tak de nama locker.. nama lain.. maksudnya orang lain ye.. sila tengok btol2.. tq..

sekiranya aku lom follow korang balik.. sila komen kat entri ni.. bagi tahu benda ni masa korang komen..

1. korang follower ke berapa..
2. nama korang..
3. url blog korang...

aku akan datang blog korang lepas tu untuk follow korang.. thank atas kerjasama anda..

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

8 orang doakan kunci locker berjaya:

Eyda Syahida said...

abang ensem...
sy follower ke 350
nama eyda syahida
http://insanberlagakmatang.blogspot.com

aww aww.. hahaha :p

*jgn mrah yep wan.. ;)

izwan said...

hehe..eyda..xmrh pn..huhu...thnk..owg pertama komen..hehe

Eyda Syahida said...

wan, eyda memain je td... tgk tu no 350. eyda memain jep~
upenye wan blo folo eyda? huuuuuu~

izwan said...

eyda..thu..sje jek..agk blur gak td..tp kawankn..folo jek la..hehe...

lynda said...

329..329 ! hahaha... singgah sini and follow =)

Orang Kampung said...

aisyehhhh... aku x follow hng lgi.. hng pun x follow aku lgi..
aku lma dh msukkan hng dlm bloglist aku.. tapi tak follow.. hahahaahaa

HeziqaMushadadLee said...

Bpy,aku tak ingatlaa no.brape..tapi confirm dah 4llow laa

yad'z said...

dah follow lama lohh.. mane ingat.. huhuhu... awak dah follow? entah.. tatau.. ehhee...