page kunci locker

Friday, May 27, 2011

saya adalah blogger comel !

Assalamualaikum

err... peh !! giler kot !! ad kew patut nak join bloglist ni kena wat tajuk cam tu.. peh ! memang jatuh saham macho aku.. grrr... ok2.. tak payah cakap.. aku memang prasan dan aku memang tak macho tak comel.. tapi aku encem.. eh2.. hahahaha... ops.. gurau jek..

~ klik banner untuk ke blog maira ~

hah ! nampak banner atas tu? ni la bloglist yang aku nak masuk.. bloglist maira queen.. peh ! memang ler... abez jambu dah kot banner dan tajuk entri ni.. hahahah ! maira.. ko kena cepat2 masukkan aku dalam bloglist ko ! aku dah malukan diri ni demi ko... ceh.. hahahah...

aku nak cakap pasal blogger ni cket leh?? die ni baek.. peramah.. pemurah.. suka tolong orang.. die selalu tolong aku pasal blog ni.. yela.. korang tengok.. follower aku tak banyak.. lepas tu view blog aku pun sikit jek.. aku ase cam down jek.. tapi die selalu nacihat aku n bagi semangat.. so.. aku bangga dapat sahabat blogger cam die ni ! maira.. entri ni khas buat ko sahabat baek aku ! hahahaha... ops.. terlebih sudah...

ok.. sekarang aku nak wat syarat kedua.. SAYA BLOGGER BOY COMEL ! hahahahah

nak tag :

ok.. done ! hahahah

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

8 orang doakan kunci locker berjaya:

Farierahasanz said...

ekekee . .

sebentar lagi aku plak yg akan membangge kn diri . .hahaa

Cik NuRuN said...

aww waww ~ hehee

gud luck yaa ^^,

fierapirot said...

ko comel???!!erkkk..*pengsan*

cik bihah said...

hahaha sekali sekala comel pe salahnye....

.miSz bubbLe. said...

Aku akn juin ..
Demi kowg :p
*tade kne mengena lngsung :p
-ainA-

yad'z said...

hehe... memang comell ponn

Alia Natasha said...

ape benda yg kau tulis ?