page kunci locker

Friday, May 27, 2011

~ pemenang?! ~

Assalamualaikum

hahai.. hakhak.. ok.. sakit tekak lak tetibe.. wakakaka.. aku terkedu wo.. nak tahu kenapa?? aku menang contest la !! hahahaha... mesti r aku bangga.. terkedu.. tersedu.. terkentut.. semualah.. hahahaha..

memang gempak.. tak sangka aku sabar menanti nak masuk contest tu.. aku sanggup tunggu HARI IBU.. aku wat lambat2 sebab nak wish hari ibu kat mama tersayang.. eh2.. mak tersayang.. eh2.. sama jek la.. tak de beza ! hahaha..

~ banner contest dari tuan punya blog ~
~ sila klik banner untuk ke blog pemilik contest ~

peh.. korang pi la tengok.. aku memang tak sangka ! aku boleh menang sebab sebelum aku join.. aku dah baca semua cerita budak2 yang masuk contest tu.. semua mantap2.. aku rasa peluang untuk aku menang memang sangat2 tipis.. tapi sebab mak aku.. aku join gak.. nak baca apa yang aku tulis pasal mak aku??

SINI <~ klik sini untuk baca

ok2.. dah baca?? sapa yang dah baru or baru jek baca.. terima kasih ye.. aku ucapkan sebab korang tol2 setia baca.. panjang kot.. hehe.. memang aku tahu cerita aku tu biasa jek.. banyak lagi jasa mak aku yang tak dapat aku ungkapkan dalam penulisan ini.. memang aku terasa.. sayangnya mak aku kat aku melebihi segalanya.. hehe...

pape pun.. thank en. hairie hakimi.. sebab telah pilih aku sebagai pemenang.. aku bangga bro.. thank.. hadiah tu akan aku bagi kat mak aku sebab mak aku la permata dan penyebab kenapa aku menang ni.. siapa aku sekarang ni.. sebab didikan die.. aku berjaya sekarang.. insya-Allah bakal guru.. hehe...

k lah.. malas nak taip panjang sebab aku memang tak tahu dah nak taip pew.. haha.. sekali lagi terima kasih.. terima kasih gak ibu... (^_^)

p/s : sayangi ibu anda, usaha lagi kepada sesiapa yang tak berjaya.. maaf ye.. aku amek hadiah tu.. hehe.. thank kepada hairie (^_^)

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

4 orang doakan kunci locker berjaya:

meaw said...

wahhhh,congrate ye ^_^

Farierahasanz said...

wow.!! tahniah lew tuk kaw . .

citer yg ikhlas salu nye menyentuh aty org.!! hahaa

yad'z said...

TAHNIAH.. lau saye join mesti saye yg menang.. ahaha.. kiddin2. meh share adiah.. ahaha.. =)

| cik azeya | said...

tahniah der. hebat kamu. :)