page kunci locker

Friday, May 27, 2011

~ penat kew de?? ~

Assalamualaikum

hahai.. hehe.. tengok tajuk tu.. mesti ada yang wat tak kesah.. yela.. aku ni siapalah kan.. umur pun setahun jagung.. blog pun tak lawa... suka wat orang sakit hati.. maki2 kot suka jek.. tapi aku.. errr... ok2.. pe ni?? tibe2 tacing2 lak malam2 jumaat yang indah ni ! hahaha...

sebenarnya aku nak bagitahu korang ni.. yela.. korang pun tahu kan.. semalam aku baru jek balik (larik) dari pinang ke muar johor dengan selambanya aku ponteng sedangkan ada lagi 2hari waktu kat IPG tu.. hahaha.. ops.. terkantoi lak.. 

hah.. lepas tu.. korang tahu tak.. pagi tadi aku sampai kol6.30pagi.. sampai umah terus jek aku on9.. rindu ler kat blog ! hahaha.. kol7.10 kena anto adik p skola plak.. peh.. aku tak tido.. trus drive,.. macam mana kalo aku tertidur masa mandu tu.. mesti dah terbangkan..! hahaha.. ops.. 

lepas tu balik tak rehat.. aku bawak mak aku pi makan kat kedai lak.. yela.. sarapan mak aku wat nasi goreng tu habis.. mak aku sendiri pun tak makan.. haha.. so pi beli makanan kat luar.. balik lak dari kedai.. aku on9 lagi sampai kol 1.. lepas tu jemput adik aku.. kiranya macam2 lah aku wat harini.. tak rehat lansung.. ni aku baru balik dari lepaking ngan membe2 aku.. giler.. aku kenal sorang jek kot tadi tu.. yela.. dorang ada seminar tadi.. aku join.. ops.. terjoin.. haha.. aku kenal sorang jek membe aku.. yang lagi 4 orang aku tak kenal tapi baru jumpa dah jadi cam membe lama.. borak tak ingat umur.. tak ingat yang baru kenal.. gurau cam dah bertahun kenal.. hahaha.. seronok !

ni baru balik.. esok lak ada keje nak wat.. then sabtu aku kena pi dinner kat JB.. memang lari ke JB r.. oh papa ku tersayang.. boleh tak kalau wan tak nak pi?? err.. tak boleh? dem ! hahaha.. yela.. lama tak jumpa bapak angkat.. ni la peluang jumpa balik.. tapi aku tak jumpa pasangan a.k.a kapel dinner aku lagi ni.. siapa nak?? semua support.. free jek.. juz korang bawak diri jek.. huhu...

ops.. apa?? malam tu jugak kena balik? sebab aku ada seminar kat KL ari ahad? bertolak kol5pagi?? giler... hahahaha..! ok.. aku penat.. tapi tak pe.. demi kawan aku sanggup.. hahah !

k r.. malas nak merepek lagi.. salam (^_^)

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

3 orang doakan kunci locker berjaya:

kim heeruul said...

hang nie mesti selalu minum air tongkat ali ni..haha..

kunci locker said...

kim heeruul : err...mana de..aku mmg bertenaga bro..sebab aku ni seorang yg peramah n bertenaga..wakakaka..aku semangat dlm hdp ni..nk try semua..wakakka

Eyda Syahida said...

jemput eyda ah.. hahahahaha