page kunci locker

Thursday, May 26, 2011

~ bajet macho ! ~

Assalamualaikum

ok.. harini aku penat sangat2 sebab baru sampai rumah... dalam bas lebih dari 6jam.. sangat penat wooo... hahaha.. aku dah xselesa dok dalam bas tu.. tapi aku belagak macho jek depan membe pompuan.. awek lah katakan.. eh2.. sat.. aku blagak macho kew?? setahu aku.. aku dah terbongkang abez... sampai membe aku pompuan dok sebelah pelik tengok aku... tu nasib baek kerusi.. kalo tilam.. ntah macam mana aku...haha.. apa?? korang tak caya?? meh baca ni...


hah.. dah caya?? haha.. giler buas aku.. hahaha.. tapi dah tu aku.. yang penting aku tak hipokrit.. depan awek lagak macho cam mamat laen.. tapi dalam tu ada lagi taw.. mamat tu bolehlah.. membe aku cakap encem.. bagi aku bese jek.. pompuan.. aku pun tak tahu ler... haha.. die lagi buas dari aku.. siap kaki terangkat2.. dok bersila la.. macam2 gaya die wat.. aku dok tengok jek sebab aku dok single site.. die kapel site.. die sebelah kanan depan aku jek.. kiranya membe pompuan aku sebelah aku.. die depan membe aku.. so aku nampak dengan jelas lagak die.. buas.. !! hahaha... ops.. kalo lah mamat tu tahu aku ngate die.. mampus kena sekeh aku.. haha.. ok.. sampai sini jek la ea korang.. aku nak siap2 semua peralatan... nak lari dari kena sekeh ngan mamat tu !! larikkkk..... hahahah,... papai...

p/s : jangan nak belagak macho depan awek.. jangan hipokrit.. jadi diri sebenar.. tunjuk diri korang.. kelebihan dan kekurangan korang depan orang yang korang sayang.. eh2.. jadi ahli motivasi lak.. haha.. renung2kan dan selamat beramal (^_^)

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

21 orang doakan kunci locker berjaya:

waN Mohd Salim said...

eleh .. ko tu yg sok macho kat awek :p

Syafikway said...

BETUL TUH , WAT RILEK SUDAH . HAHAHA

kunci locker said...

wan mohd salim : aik..aku lak yg kne??agk2 der...bkn ko kew yg malu2...bajet macho dpn awek??hahaha

kunci locker said...

syafiqway : hehe..sy tak setuju !! pada sesiapa yang tak setuju ng kata2 kamu !! hahaha...btol 2..kita wt relex jek..awek jek pn..hahah

cucu umie said...

biaselah name pon lelaki nak bt mm maner..enth2 hang pon mcm tu kot..hauahu

kunci locker said...

heziqa mushadadlee : eh..aku mmg r slalu tnjuk dri aku..tak hipokrit...hahahah

kunci locker said...

cucu umie : errr...mgkn ad kot..yg aku tak prasan..tp slalu mmbe pompuan or ex aku kata..aku ni buas.. tak lagak macho pn sbb makan relex jek wt gaya cm kua ng mmbe laki.. lps 2 gurau cm ng mmbe laki gak smpi kdg2 mmbe pompuan aku tacing..sbb tak thn ng lagak gembel aku..hahaha

kuciputersenyum said...

jadi diri sendiri lebih baik :):)

kunci locker said...

kuciputersenyum : tol2..jd dri sdri lbh baek sbb kita njoy..hehe

Taufan Bin Ribut said...

macho ke kau???lariiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!

kunci locker said...

taufan bin ribut : errr...woi..aku macho tw..ops..terlepas..haha..mmg aku xmacho..yg pntg ikhlas..ceh aku bajet..hahaha

[k]o{q}i[n] said...

seat la, bukan site...

kunci locker said...

errr...hahaha...ala..jd r..ko ni..wt malu aku lak..haha..ops..xpe..ni ikut sdp mulut jek..haha

aslann said...

machonye kunci locker..

kunci locker said...

fyqa : err..hahaha

kunci locker said...

shiety myra chubbyra : ap2??hahaha...laki mmg r laki..semua sme jek..hahha

kunci locker said...

aslann : dem ! tu puji kew perli??hahah

.izzatul.hazwani. said...

betul3 . sy pun xske laki kontrol macho . haha