page kunci locker

Wednesday, May 25, 2011

~ pembedahan barah hati !! ~

Assalamualaikum

woi.. jangan terkejut ngan tajuk entri ni.. huhu.. sebenarnya entri ni sambungan daripada sahabat aku nazak.. siapa yang ada baca tu.. terima kasih banyak2 sebab doa kan kawan aku tu.. siapa yang lom baca.. silalah baca...

SINI <-- klik untuk ke entri sahabat aku nazak tu !

 ~ gambar hiasan ~

aku nak bagitahu korang ni.. alhamdulillah.. syukur sebab sekarang die dah beransur pulih.. die dapat penderma hati.. baek sungguh hati insan yang mendermakan tu.. kitaorang semua tak tahu siapa yang mendermakan hati kat die sebab identiti penderma dirahsiakan.. tapi aku betul2 bersyukur dan berterima kasih sebab ada yang baek hati derma kat die.. korang pun tahu kan betapa aku sedih bila tahu sahabat karib aku sendiri nazak.. kalau korang baca entri sebelum ni.. memang korang tahu aku nangis giler2 masa tu.. aku biar ego laki ni kalah dengan perasaan sayang aku kat sahabat aku..

masa sebelum die dibedah.. aku sempat tengok die.. memang sedih giler aku tengok keadaan die.. die tak mampu nak bukak mata pun.. die hanya boleh mendengar.. aku rasa nak nangis meraung2 masa tu.. tapi sebab aku tak nak lah buat family die sedih.. so.. aku pun sabar.. nangis dalam hati jek.. aku cuba kuat..! sebab family die perlukan sesorang untuk berdiri teguh.. aku maen kan peranan seorang yang kuat sebab family die kenal aku.. 

sekarang die dah ok sikit.. alhamdulillah.. berkat doa korang semua blogger yang doakan.. sekarang die dah boleh balik.. die dah boleh berjalan walaupun tak kuat lagi.. kena banyak duduk.. die dah boleh ketawa walaupun sakit bila die ketawa.. aku bangga sebab die kuat lawan sakit die..

harini cuti sem dah mula.. aku nak balik jumpa die.. aku tak sabar sangat2.. korang doakan perjalanan pulang aku selamat ye.. amin.. 

sekali lagi terima kasih buat korang semua.. sebab doa kan kesihatan kawan baek aku.. (^_^) aku bersyukur sebab kenal korang wahai blogger...

p/s : sayangilah orang disekeliling korang walau betapa bencinya dorang kat korang.. sebab pasti sayang dan sabar korang akan terbalas dengan kegembiraan... jangan kamu memandang rendah orang yang sakit kerana Allah mungkin memandang tinggi ke atas orang itu kerana kesabaran dan keimanannya.. (^_^)

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

11 orang doakan kunci locker berjaya:

Faizal Fredley said...

alhamdulillah..semoga sahabat ko cepat sembuh.....dan semoga ko pun selamat sampai

kunci locker said...

faizal fredley : thnk wey..hehe..amin..

izza said...
This comment has been removed by the author.
izza said...

semoga beliau cepat sembuh ye ^_^

misz farahniza said...

alhamdulillah..
semoga kwn tu sembuh dan boleh menjalani kehidupan mcm biasa..bersabarlah..

adib syazwan said...

sesungguhnye sekiranya kita tak tahu sape yang mendoakan kebaikan kita..doa orang itu sangatlah berkat dan akan termakbul dengan izin Allah...amin~

Farierahasanz said...

syukur lew kawan kaw daa beransur sembuh . .

yad'z said...

have a safe trip.. n alhamdulilah.. hope dia get well soon.. =)

yazid said...

cepat sembuh..

Cik NurulZaty said...

get well soon kat kawan awak..


:)