page kunci locker

Monday, May 23, 2011

~ ko memang setan !! ~

Assalamualaikum

hah.. mesti korang pelikkan kenapa tajuk entri aku marah.. err... aku rasa korang tak pelik.. hahah.. sebab memang selalu tajuk entri aku marah2,... tapi kali ni aku memang marah giler !! hacker tak guna !! siapa yang jadi hacker tu taubatlah wey sebelum korang kena balasan !!

ok.. macam ni.. semala FB aku kena hack dengan siapa entah aku pun tak tahu !! memang agak bengang gak la sebab aku tak sempat kantoikan die.. ok.. semuanya berlaku depan mata aku sendiri.. semalam aku on9 FB.. sambil aku call abang aku ni Hafiz Hafizol  <--- sila klik ye (^_^)

lepas tu kredit aku habis.. aku dah la nak study time tu.. tapi aku nak study sambil cakap ngan die sebab aku nak die dengar.. so die tak marah2 aku lagi dah.. aku pun pi la topup dengan niat nak call die.. aku biarkan FB aku terbuka.. then lepas topup.. aku pun balik bilik dah nak tahu apa jadi??

depan mata aku.. chatbox FB aku bergerak dan taip mesej ke semua membe2 aku.. die kutuk2 membe2 aku.. terkejut aku.. aku pikir hantu yang menaip masa tu.. aku pun teliti dengan betul.. rupanya FB aku kena hack.. bengang giler aku !! geram2 !! then terus die sign out.. depan mata aku.. aku tak mampu buat apa.. tgok jek FB aku jalan sendiri.. hahaha.. then aku dah tak boleh sign in.. aku cepat2 bukak skype dan google talk.. bagithu semua membe blogger yang kenal aku ngan rapat.. soh bagitahu semua dalam FB aku jangan caya.. sebab tu bukan aku.. so aku tak puas hati !! DAH LA ESOK PAGINYA AKU EXAM KOL 8.30 !! cari pasal time aku ngah cibuk study !! sengal !! aku tak tahu apa yang die nak.. tiba2 jek hack aku !!

membe2 SB aku pertahankan aku !! aku bangga..!! haha.. kepada semua membe SB aku.. terutama sekali kepada yang protect aku !! terima kasih banyak2 !!

walaupun aku tak tahu siapa hacker sialan tu.. tak apa.. aku sabar.. sebab aku dah report !! hahaha...

thank kepada yak kelih boktam teboolah, lina adryana, zulkarnaim faiz, dan terutama sekali pada MAIRA QUEEN & INCIK ZOUL MUHAMMAD... sila klik nama dorang,k..

sebab dorang ni betul2 bertungkus lumus menghalau hacker tu.. hahaha !! memang lawak.. sebab benda ni berlaku kejap jek.. tapi panas !! hahahaa...

kepada hacker tu.. jangan la ko berani2 lagi ye.. aku ada backup beso der !! hahaha.. dan ko tunggu ye.. aku dah wat report !! hahahah !! (^_^)
Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

13 orang doakan kunci locker berjaya:

Syakir Rahman said...

erm....ade yg x puas ati ngan ko agaknya....

Farierahasanz said...

LOL.!! aku tataw pulek sal nie. .akuu taa un9 mlm smlm .. huh.!!! mcm2 tol lew si pendengki nie . .

aku lawak lew pulek .. cam antu jep yg maen FB kaw tue .. hahaa . .

daa tukar pswd kea.???

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ish..bahaya nye.tp LM selalu offline chat tu.tau ke ada hacker atau tak ek?takutttt

MaiRa QuEeN said...

backup of coz!!!kite kan kawan!!

kim heeruul said...

perh..ni yg aku risau ihi..takut aku punya plak yg kene..

Noraien said...

uishh,bahaya nyer..tukar password k kunci locker..

sabar ea..selamat laa ade back up2 nie..

risau plak !

cucu umie said...

mybe dia kureng puas dgn hang kot.. relax jer..biaselah orng mcm tu mane pernah puas haty

zaim mahfuz said...

kena kat blog ustaz donut...kena jampi lah kau haha

mad khaz said...

hahaha. remote control tu kot, guna hp.

maybe la,member aku pernah try. pakai bluetooth.

hehe, siot giler hack depan ko. terbaik tol.

sengal punye orang.

XD

Hackers said...

nasib baik aku hackers yang baik..hahah

Eyda Syahida said...

nape eyda taktau sal ni.. :(