page kunci locker

Sunday, May 22, 2011

~ BAJET HOT !! ~

Assalamualaikum

klik gambar untuk kew blog maira queen
ok.. no 1 selesai.. no 2 coming up !! hahaha...

pendapat aku ea pasal blog maira ni... errr... aku sakit mata tengok !! sebab blog ko..warna kesukaan aku ! hahah.. blog ko ok jek.. header terbaru tu cute.. nampak macam perempun melayu terakhir ko ni ! hahaha...

ok.. no 3.. sebab aku nak maira ni review.. aku nak cantikkan blog aku.. aku dah ubah macam2 tapi aku masih rasa ada yang kurang.. apa ye?? so.. nak ko bagi komen !! hahaha.. (kalo ko ngate blog aku tak cantik !! aku karate kid ko !! hahaha..ops..terugut..wakakaka...)

no 4.. aku dah lama follow ler... hahaha

no 5.. aku nak tag siapa ye?? tag buah hati lama lah..
(nama yad'z dari mana die dapat aku pun tak tahu ! hahaha)

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

7 orang doakan kunci locker berjaya:

MaiRa QuEeN said...

buah hati lama...hahahhahahaha

faisal apardi said...

ingat ke blog awek ni wane pink..rupanya wane biru base die.haha..
yeah follow

kunci locker said...

maira..err...diam..hahah

kunci locker said...

faisal apardi : hahaha...die suka biru..tu yg aku panas tu...hahaha

TrigYy said...

HAHAHAHA... GF LME TUUU.. trigyy

yad'z said...

maira queen n edie trigyy.. shadappp you!!! hahaha..