page kunci locker

Saturday, April 16, 2011

~~ siapakah dia ni?? ~~

Assalamualaikum

hah..mesti korang pelik.. kenapa aku punya tajuk cam tu.. sebenarnya.. tadi aku baca blog aslan as... die cite sal sorang blogger femes yang ada belajar sekarang kat Indonesia...

korang nak tahu siapa blogger tu?? nama die fatin liyana a.k.a FL..

wah !! dem !! terus terang aku cakap.. aku tak kenal pun siapa FL ni.. !! siapa awak wahai FL... semua orang dalam SB kenal awak.. saya tak kenal awak pun.. ahh !! terguris sebab dicop ketinggalan zaman !! tidak !!

FL.. tolong terangkan kat saya..siapa awak.. !! erk.. sedih aku.. aku tak kenal blogger femes yg maju.. follower die dah ad 20507 (masa aku datang tengok tadi la.. tak tahu lak sekarang)..


sampai hati dorang cop aku ni ketinggalan zaman dan ada yang nak kunci aku dalam locker sebab aku tak kenal siapa FL ni.. aahhh !! tidak2... (eh.. cam die sebut nama aku jek..) pape jeklah.. tengok gambar ni..



erk.. korang nampakkn.. sampai kena kufur nikmat dunia aku ni sebab tak kenal siapa FL ni.. oleh itu.. aku nak tahu sangat siapa FL yang cantik ni.. 


p/s : kalaulah FL ni sudi datang kat blog aku yang tak seberapa ni.. mesti aku bangga giler2.. yela.. kalau die sendiri yang datang bagitahu die siapa.. wow.. jerit aku.. hahaha.. hope sangat FL datang tengok blog aku walaupun aku tak femes..

jemput singgah blog membe aku..

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

16 orang doakan kunci locker berjaya:

Jemari MonteL said...

tak kenal gak.... :p

The Lady & Mr Vampire said...

entri palinng geli pada hari ini.. haha

yad'z said...

ahahah... lawak2.........

darxniq said...

aku pon x kenal..hahahhaha...

mati la kalau FL bace komen aku...mau majok dia..hahahha..:p

izwan said...

jemari montel : haha..sama r kita..haha

izwan said...

the lady : hahaha..mmg gedik..hahah..entri ap yg aku tls ni..aku pn malu..hahaha

izwan said...

yad'z : lawak..ketawakn saya er..ggt kng..hahah

izwan said...

darxniq ; ish..knl wt cre knl ler..sekeh ko kng..hahahha

miSz bubbLe said...

ceh darxniq ,, ta knal kunun ,, padahal , dye jee yg salo0 post sal FL nyh kan ,,, heheh

kunci locker:: aina pon ta knal dye ,, p ble wat research ,, upenye top blogger gak kan ,,, aihs ,, huhue

izwan said...

misz bubble : 2 r psl..upeny die top blogger...aish..ketinggalan aku ni..haha..xpnh nk amek tw sbnrny..haha

miSz bubbLe said...

2 lha 2 .... bukan koe jee doe izwan ,, aina pon ,, haha ,, salo0 nampak name dye ,,,, p ta pnah na cube amek tau ,,, p d sebabkan abg lann pye entry 2 ,, 2 yg wat na tau 2 ,, hehehe :p

AesyaZealous said...

naseb baik aku kenal. eh, aku xkenal ben ashaari. haha tipu je!!

aslann said...

HAHAHAHAHA!!! weyh..hahahaha..aku mampu gelak je... @Niq ngengade je..hahaha..

mr_right said...

haha.. mr right ade wat entry sal FL dulu.
dapat sambutan yang menggalakkan w0k !
check this out ~

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/02/fl-pemes-di-belog-mr-right.html

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/01/fatin-liyana.html

darxniq said...

aku dpt traffic 2K krn fatin liyana nih..ahahhaha

hafiz hafizol said...

Ha?? bia betik.. bia papaya.. Hahaha... skunk ko dah kenal ler nie FT 2 comel lote 2 kan?? Hahaha.. Aku doakan FT dapat singgah blog ko n ngaku ler yg dia Fatin Liyana. Haha.. Agak menyeramkan .. Hoho..