page kunci locker

Sunday, April 17, 2011

~~ ko ni PEHAL der??!! ~~

Assalamualaikum

hah.. mesti korang pelik ngan tajuk aku ni.. haha.. sebenarnya ada orang cuba nak buat onar kat blog aku.. aku ni dah lah tengah bad mood sekarang.. ada plak yang cam s***.. die dok komen kat shoutbox aku.. cakap aku poyo.. dah lah tak tinggal link.. slalunya orang yang macam ni memang saja nak cari pasal...

ko silap der.. ni blog aku.. suka hati aku la nak post entri apa sekali pun.. ko sapa?? boleh blah r beb.. ada aku suruh ko baca kalo tak suka?? ada kew aku letak..

" kalau dah bukak blog ni wajib baca.. kalo tak aku hentak "

ada ke aku letak perkataan tu?? tak ada kan.. kalo tak suka.. blah r.. jangan komen.. jangan baca.. blah jauh2.. jangan jadi pengecutlah beb.. tinggalkan link kalo ko berani.. kimak !! amek ni..


komen die masih baru.. so maksudnya die baca entri aku yang baru semalam pasal FL.. kalo tak suka aku jangan baca.. bo***

p/s : kepada siapa orang yang wat ni.. kalo berani.. bagi link meh aku tengok blog ko.. kalo aku salah faham kat ko.. sila datang n terangkan.. aku boleh perbetulan kat blog aku nanti.. okbai !!

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

8 orang doakan kunci locker berjaya:

The Lady & Mr Vampire said...

ok .. x cukup ganas.. ganas lagi!!!

MISS LANZA said...

sabo ye..
manusia kurang akal fikiran mmg gtu

hafiz hafizol said...

Tak takot pun .. Hahaha... tunjukkan taring anda .. hahaha.. tApe dia jeles letteww... Ko lanyankan je org cam2.. X yah duk kesah sangat... T lama2 diam ler dia....

Eyda Syahida said...

wan, abaikan jep. mereka ni tade koje duk kaco kite kan. hampehhh..
promotla blog eyda skali.. huuuu~

mr_right said...

huhu..
ade plak blogger yang cenggitu an..
ish3.
lantak laa.
blogger camtu memang tale pakai langsung.
sabar ye(:

hana said...

hahah..
mungkin cenggitu carenye die bg semangat tuk menulis kot..hahaha
saba je la ye...
=D