page kunci locker

Sunday, April 17, 2011

~ sambungan 'ko ni PEHAL der??! ~

Assalamualaikum

disebabkan ada yang kata post entri aku tu tadi tak cukup kejam.. so.. dengan ini.. aku nak bagi lagi kejam kepada si puki yg komen kt shoutbox aku.. aku dah dapat sumber dan bantuan blogger2 yang aku kenal.. sebabkn dorongan dorang.. so dengan ni.. aku nak buat ni..

1. bako dak puki ni
2. block ip die
3. cek ip die
4. gi report kat jabatan yang berkuatkuasa pasal gangguan laman web sosial
5. saman die tahap paling maxsimum..


nasiblah ko ni siapa.. aku nak saman ko gak.. aku nak gi report gak !! ko tunggu.. ko ganggu laman web sosial aku.. sekarang dah ada undang2 r wey.. ko tengok r.. jangan salahkan aku.. ko yang cari pasal bo*** !!!


mungkin bagi orang laen ni perkara biasa.. tapi bagi aku.. ni dah melampau.. aku dah penah kena sekali.. aku tak akan bia yang kali ni.. dulu aku maafkn.. kali ni aku bako !!

p/s : kepada puki 2.. cepat2 minta maaf.. aku nak ko minta maaf depan orang ramai.. kalo tak.. ko memang kena ngan aku !!

jemput datang blog membe aku :

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

9 orang doakan kunci locker berjaya:

sri rahayu mamat said...

padan muka dia..yg sebok kacau blog u knape kan?

The Lady & Mr Vampire said...

ok. ni gempak. aku suka! haha..

darxniq said...

ape lagi...trace ip dia guna whois

Shazwan said...

ade jugak org yang dengki..

Bako pc dia!! hahahaha..

kaizen said...

erk!?? ceciter ape punce mamat@minah tu ckp cm2??

Zulfahmi Abidin said...

whoaa..parah ko nie kene dengan Anonymous. Macam nie nk trace orang tuh. ko kene buat sebelum dye off laptop dye. sebab. kalau dye dah off laptop. IP akan berubah so dari situ ko akan hilang jejak dye.spatotnyer ko kene buat sebaik saje bnde tuh di post. tp aku rase dah terlambat aku nk bagi tau ko nie. hrmmmm...sory bro tak dapat nk tolong...ko tawakal jelah lambat laun kantoi sape yg buat tuh smua...

HeziqaMushadadLee said...

perghh!berapi wa bace...kalaw dak tuu tak berapi memang takde hati tuu..
kaw buat weyh!aku nak gak tahu sape yg poyo sangat bajet dia hebat sangat..grrrrrrrr~~~~~

Orang Kampung said...

hahaha.. yg pasti bukan aku.. hehe..
kita bako je..

LINA JALIL said...

rilx la..x kn hal kecik nak saman..ape la kau..jadi blogger kena kental..ok..chill :)