page kunci locker

Sunday, April 3, 2011

~ aku berjaya !! yea ! ~

Assalamualaikum

kawan2.. maaf ye lama tak menulis... dah bersarang blog ni.. locker cakap terus terang..malas.. jujur punya..tak tipu..! hahahah.. 

baru2 ni laptop locker kena curi.. kena ragut.. sedih dan locker masih trauma lagi ni.. aku benci giler ngan pencuri !! jangan curi barang orang !! kerja kalau nak duit !! kalau perempuan nak curi hati aku tak apa.. aku rela.. haha *gatal

woi !!! kata aku gatal dan malas lak ea.. suka2 lak kau ! hahahah...demand lak...sebenarnya bizy.. sangat2.. asgment banyak giler2.. lepas tu folio dan nota2 sepanjang belajar nak kena wat dan hantar.. penat.. xcukup tidur.. nak makan pun tak sempat.. dah makin kurus aku ni ! haha.. nak layan diri sendiri bagi kemas dan hensem bila gi kelas pun tak sempat.. bizy ngan even giler2 punya lah.. hahhaha.. korang mesti tak caya... 

woi !! tak caya kat aku lak ! hahahahah..sebenarnya locker nak cite pasal blog locker... korang cuba la right klik ataupun cuba highlight entri locker... tak bolehkan??

tak boleh !! sebab aku dah wat disable !! hahaha.. maaf guna aku... sebab buat disable adalah kerana locker janji nak publish novelkan.. so.. untuk elakkan dari ditiru ! aku tak suka pencuri ye ! so.. untuk keselamatan dari dicetak rompak.. locker terpaksa wat camni..

maaf kepada sesiapa yang dah tunggu lama untuk novel ni... bizy dan novel ni kena taip balik sebab laptop kena curi kan.. dan novel yang ditulis tak sama dengan yang hari tu locker bagi tahu... tak dapat feel nak tulis yang sama bila laptop kena curi.. tulis lain la.. hahhaha

thank kat Joel Leslie sebab dah bantu walaupun tak jadi.. yang jadi ni hasil titik peluh locker sendiri.. yang dibantu pula oleh noorfatahiah.. dia yang bagi locker tutorial kat blog lanunsepet untuk ni.. thank ya.. !!


*** beriya-iya si joel ni tolong sebab nak dapatkan topup.. tapi locker buat tak jadi2...hahaha
jangan risau..sebab usaha kamu.. saya bagi topup jugak.. tapi RM5 sahaja ye...


*** ni la noorfathiah yang bagi tutorial tu..hehe



*** ni la blog yang jadi rujukan locker... hehehee

kalau nak link dorang.. taip sendiri ye.. sebab tak boleh right klik.. hahaha

sila lah singgah blog dorang ye...

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

18 orang doakan kunci locker berjaya:

NURUL NADIAH MAMAT said...

juga buat disable right click.. :)

Ez0Lleee said...

siak..apsal tak tag aku gegilo..

shahsyaz said...

kecian kt loker...tp shaz x suker r disable right click neh...

dulu shaz de buat..tp skg x agi... :)

Lieyda said...

mcmne nk wt disable tu ek?hehe

izwan said...

nurul nabiah mamat : hehe,,baru jek nk wt...huhu..maklom ler...sy nk post novel...

izwan said...

ezolleee : hahaha..nanti ler...ni aku cte sal smlm r...hahahaha !! ko pny blog aku nk promote mlm sat ag mse aku nk post yg aku menang pertandingn blog 1 malaysia...

izwan said...

shahsyaz : hahaha..xske gak sbb ksian owg kalo nk ppe...tp sbb nk post novel...terpaksa r wt cmni sbb xnk ad yg wt cetak rompak...hahahaha...nanti dah abez novel 2...locker padam r novel 2..baru btolkn balik...blh r right klik mse 2...

efa said...

haha tak yah ler nk buat disable ni ekeke

izwan said...

lieyda : hahahaha...tgok kat blog lanunsepet,k...

izwan said...

efa : hahaha...terpakse ler..xnk ad yg wt cetak rompak novel ni...kamu smua mst xfhm kn...tp sy bljr major bm kt mktb...ad asgmnt kne wt novel...masa sem 3..so..sy xnk r t bila asgmnt wt novel 2 dtg kt junior yg bakal wt novel...dowg curi lak nanti...

MaiRa QuEeN said...

maira wat jugak tp dah buang sebab ade komen x ske mcm 2...tp terpulangla..

word verification nie mmg xnk buang ke??

izwan said...

maira queen : word verification 2 ap???wt kjp jek ni..t buang blk...

LaNuNsepet said...

tq wan sebab berjaya wat tutrial ni.. ilmu yg ada sama2 kongsi.. tak pakar mana pun he3.. apepun terus berblogging.. kumpul duit beli laptop baru he3..


busuk punyer pencuri.. dpt kiter blasah ramai2..


**word verifaciton pada comment..tak syok.. elok buang he3.

izwan said...

lanunsepet : dah buang da..tp xtw ap bnde 2...xnmpk perubahan pn..ap kejadah bnde 2??

MaiRa QuEeN said...

jp aq wat spot check nie..

izwan said...

maira queen : puan..saya tak bawa n xjual bnde2 haram..sy suci...hahahahaha *bajet suci..

yad'z said...

thanks for the backlink.... saye tak tolong pe sangat pun... btw, hope novel berjaye k/.. =)

Alia Natasha said...

lerr , awat tak tnye alia heh ? i pndai youu disable right click ,.. btw , panda2 nie cutee wooo ! jatuh tangga , eh , jatuh hati ngan pandai nie , apa ekk lagi nak membebel kat sini ? oh , saya nie budak sekolah yang comei , saya suka panda dan benda-2 yang cute , kucen pon saya suka , tapi .. saya geli ngan kucen sebenarnya , rumah saya dekat bawah langitt . hmmmmmmmmmmmmm....tu je kottttt , btw , suka sebenarnya membebel macam nie SOOOOOOO SYOKKKKK ! errr . eh eh , blog nie warna biruuuu ! lawaaaa ^^ sedap mata ceqqq memandang , tai saya exam B.melyuuuu , best , sbb very easy , tapi tak tahu dapt a ke tak . english pon best , tapi tak tahu dapat a ke tak . HAHHAHAHAHAHHA panjangg tak ? nak marahh lettew i bebel kat sini . #okbai