page kunci locker

Monday, April 4, 2011

~ 13 blogger penting aku nak tag ~

Assalamualaikum

nak bagitahu ni.. right klik masih di benarkan sementara blog ni masih lom ada novel.. tapi masih tak boleh highlight.. hahaha..

semalam update.. harini update lagi.. nak jadi macam dulu.. kalau masa mula-mula dulu.. baru bape hari blogging.. tak sampai seminggu dah dapat 100 follower.. hehe.. 

woi !! korang ni.. tengok aku dah lari tajuk.. hahaha.. ( saja jek aku nak kenakan korang..haha )

berbalik kepada tajuk atas tu !! harini aku nak bagitahu la blogger-blogger ni.. tak tahu kenapa.. sejak aku layan facebook sahabat blogger (SB) ,, dorang ni sibuk dok wat entri dan tag aku dalam entri tu.. woi !! aku ni femes sangat ke?? hahaha... aish..lari tajuk lagi !

OK2 AKU MULAKAN CERITA !! tak sabar2

KISAH PER-1 :
ni aku mulakan dengan awek aku dalam SB ni.. nama dia NOORFATAHIAH... semua orang dok kata kita orang ni loving kapel.. hahah.. hah !! dok fikir bukan-bukan lak korang !! dia cuma awek dalam SB jek.. so !! jangan kacau dia kalau dalam SB.. aku ngamuk nanti ! hahaha.. aku penah jumpa dia.. siap pi karoke lagi.. hahahah

yang tengah tu lah awek SB aku.. hahaha.. yang perempuan sorang lagi tu blogger jugak nama dia syeiryeira

KISAH KE-2 :
ni kisah kawan baik aku dalam SB.. kalau tak ada dorang masa mula-mula aku join SB.. memang aku tak aktif dalam tu.. dorang la yang rajin sokong dan tag aku dalam SB.. nama dorang SITI NORAIEN dan SHEY PULL... kalau aku dengan awek atas tadi.. so.. siti noraien ni mestilah dengan shey pull.. hahahah ( korang jangan marah aku !! dem !! )

kisah ke-3 :
ni lak kisah paling panas dan hot dalam SB.. bila aku buat rusuhan jatuhkan admin !! hahaha.. korang-korang.. ingat tak kisah ni.. haha.. aku lah yang mulakn rusuhan.. korang nak tahu pembantu aku paling top n setia?? hahah.. nama dia EZOL FAEZ.. dia ni memang baek dan setia pada aku.. hahah.. admin yang kita orang jatuhkan bukan semua  tapi sorang jek.. nama dia AMAL ESPRAZA.. kisah ni memang giler-giler.. habis semua jadi marah dan gaduh besar.. mula-mula maen2.. bertukar jadi gaduh.. hahah.. kita orang mula wat rusuhan ni sebab nak tolong MAIRA QUEEN dari dibuli oleh amal espraza ni..hahha

kisah ke-4 :
kisah sorang blogger yang suka sangat jadi newbie dalam SB dan juga sorang blogger perempua.. dak kecil yang suka gaduh dengan aku dalam SB.. hahaha.. nama blogger newbie ialah NUR AMALINA ATHMAN.. dan blogger kecil ALIA NATASHA.. nur amalina ni suka sangat jadi newbie.. dia mesti akan hilangkan gambar dia kalau dia nak jadi newbie.. haha.. kalau dak kecil yang berlagak comel ni lak... kita orang panggil dia hantu kak limah.. hahaha... (alia..jangan marah aku.. ezol yang mulakan.. haha )... dia ni mrajuk ngn ezol sampai ezol takut.. dan bila dia jadi baek dengan aku tiba-tiba.. lagi menakutkan sebab selalunya kitaorang mesti gaduh.. hahahaha !!

kisah ke-5 :
kisah blogger yang aku bagi topup.. hehe.. sebab aku bagi dia topup ialah kerana dia tolong aku masa aku tengah susah.. thank bro !! nama dia SYED HAKIM AL-YAHYA II.. dia ni baek.. hehe

kisah ke-6 :
ni pasal SHAHRULSYAZYAN.. dia ni tag aku dalam blog dia.. haha.. dah 2x rasanya.. sebabnya dia ni la orang pertama yang tegur dan rapat ngan aku masa aku mula-mula berblogging.. segala masalah aku dalam ni smua dia tahu dan dia amik berat.. thank syazyan !!

kisah ke-7 :
kisah ni lak pasal SENGAT PENYENGAT.. dia ni la yang selalu nak gaduh ngan aku dalam Johor Blogger.. hahah.. tapi dia baek hati dan prihatin orangnya...

kisah ke-8 :
pasal FARANEM NORDIN.. dia ni follower ke 222 aku.. aku nak bagi dia hadiah tapi tak sempat2 nak post.. bizy dan tak sempat nak keluar.. penat la wei !! korang cakap aku tipu ea !! dem !! hahahahha...

hah.. ni lah dia blogger2 yang rajin tag aku / komen dengan aku.. kira rapatlah dengan aku !! hahaha... harini aku nak promote blog dorang sebab dorang dah dok promote blog aku.. maaf la wei.. aku bizy nak update blog.. dan malas !! yea ! aku jujur !! hahahah...

ni link dorang.. nak klik ! usyah !

noorfatahiah : http://azyaleeya92.blogspot.com/
siti noraien :http://azien-ilalalaaa.blogspot.com
shey pull : http://sheypull.blogspot.com/
ezol ; http://ezolisfaez.blogspot.com/
amal espraza : http://thegarang.blogspot.com/
maira queen : http://ctqueen.blogspot.com/
alia natasha : http://mynamealia.blogspot.com/ 
nur amalina : http://shqpewsqiq.blogspot.com/
syed hakim al-yahya II: www.syedgraphix.com
shazyan : http://shahrulsyazyan.blogspot.com
sengat penyengat : http://www.sengatjb.com/
faranem : http://faranemnordin.blogspot.com
syeiryeira : http://syeiryeira.blogspot.com

p/s : kalo tak ada tag kat dorang punya link ni... korang klik kat nama dorang.. aku dah siap tag !! hahaha

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

16 orang doakan kunci locker berjaya:

SheY PuLL said...

hahhaa nie yg buat aku syg ko lebih nie...:)
TQ2....ape pun aku akan jage SITI NORAIN dengan baik2...:)

Noraien said...

hahaha..mekasih..hope persahabatan nie kekal selamanyer yea.. :)

MaiRa QuEeN said...

tq!!na nanges aq bce...hukhuk..so aq tetipu la..mati2 aq ingat noorfatiah 2 mmg awek ko..

wat bck link la..hehhe

nur amalina athman said...

weh..aku suka sgt2 nie..terima kasih bro.. i like it..:D

yad'z said...

saye orang first dalam entry,.. ahaha.. kamu nieh.. wat saye shy2 cat lah.. ahahaa

SyedGraphiX said...

HAHA... cess.igtkan ape td.grrr

Taufan Bin Ribut said...

aku xde..zaaaaaaassssssss..blah...

yazid said...

hahahaha....yazid torpedo still alive..

Eyda Syahida said...

eyda takde.. sadis2.. Y__Y

shahsyaz said...

waaaaaaa, *wink, *wink, *wink...
terharu dgn loker..

tq byk2.. :)

syg loker lebehy r, :) :)

efa said...

hope persahabatan korang kekal selamanya :) femes amous tu ekeke

sengat said...

hahahahaaa ok ok fine!! lu mmg nk kena cakau muke ni!!!

Ez0Lleee said...

Demmm!!!
Pendek nye sal aku...aku baek pulak kan..:P
hahaha..TQ!

izwan said...

ezollee : ringkasan jek..kng aku tulis karangan spm ko tension lak nk bce !! hahahahah

hafiz hafizol said...

Aku pun tade.. Okbaii.. Hahaha.. yela aku mana nak famous amos macam kunci loker kat dalam SB 2 kan?? Huhuhu.. ( rendah diri )