page kunci locker

Saturday, March 19, 2011

~ fara follower 222 ~

Assalamualaikum

hai,.. ntah bila lah locker ada peluang nak publish novel locker..  line brdband poblm..cam siput jek.. hahaha.. tak pe..tak pe.. locker akan tetap publish... tapi bukan hari ni la sebab hari ni locker nak cerita pasal follower locker yang ke-222 ni...

semalam tengah aku sibuk kat facebook sahabat blogger.. ada seorang membe blogger dia add locker kat facebook.. locker pun layanlah die... tengah layan2 tibe2 die tanya.. "awak.. saya follower ke-222 ke?"

locker pun terkejut gak..bila bukak jek blog..oh !! ya... betul die ni follower yang ke-222... wah.. no baek.. no yang paling locker suka.. no 2...

locker nak cerita sedikit pasal no 2 ni.. locker suka sebab locker anak no 2.. dan yang paling unik... kebanyakkan kawan locker.. anak no 2 gak.. locker rapat dengan saudara locker semua anak ke 2 gak... so.. no 2 ni dah cam sebati ngan locker... no bertuah kot.. *aish.. dalam Islam tak ada no bertuah...istigfar banyak2 la siapa yang suka cakap no bertuah tu... termasuklah locker ni.. hehehe

hah.. kalau nak tahu.. die bukan sahaja jadi follower ke-222 malah die juga merupakan friend facebook yang ke-700.. locker ni tak de lah niat nak bagi apa2 tapi disebabkan die jadi friend dan follower yang istimewa.. so.. locker nak bagilah hadiah.. heheeh...



siapa orangnya.. nama kat facebook die faranem nordin.. maaf lah tak link facebook die.. takut die tak suka.. hehe.. blog fara sila lah klik ini link.. fara...

fara.. sila bagi saya alamat kamu ye... contact me at facebook,k... kita bincang kat sana..

tak tahu dah nak cakap apa lagi.. k lah.. bye3..
*** hope ramai lagi sudi datang blog locker... salam ***

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

7 orang doakan kunci locker berjaya:

hana said...

huiyoo...
sggh bertuah ye jd follower ke 222..
haha..

kira kekuri said...

haha Kira pown anak no 2.tahniah 2k follower locker yg no 222 ^^

+akufobia+ said...

da ramai seh.woaa.

yad'z said...

http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/03/orang-bergathtering-aku-gi-dating.html


curik gambar nak update jumpe aritu..

SheY PuLL said...

daqh mcm kene SITA dah blog ko nieh.:)
ape pun..
NICE blog..:)
TQ sudi FOLOW BLOG aku yg buruk tuh..:)


JOM jengah blog epul... McD nak Bankrupt daa.. (http://sheypull.blogspot.com)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

nice number!!
eee!!! sukerr!!
semakin maju setapak kehadapan..
salam kenal dari sahabat blogger!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

ieman said...

aku follower ke 242....ahaha..due jugak lorh... 2 4(2+2) 2...heeeee