page kunci locker

Sunday, February 6, 2011

KENAPA BENCI LOCKER??

Assalamualaikum

hai kawan2 blogger...mood locker dah lari..locker down sekarang ni...sebabnya..ada yang tak suka kat locker la...baru locker tahu...selama ni diaorang belakon jek..sedihnya...apa salah locker agaknya ek??hmm...xpela..dugaan...hmmm..mungkin ambil masa untuk pulih happy macam biasa...

-gambar hiasan sahaja-

***kepada semua...kalau tak suka kat locker...marilah kita dok bincang..jangan lah buat benda yang tak sepatutnya...locker minta maaf andai perbuatan,,perkataan,,percakapan locker menyakitkan hati kamu...maaf tulus dari hati..locker***

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

33 orang doakan kunci locker berjaya:

Inspirationalefeks said...

jgnla bersedih .. bergembira.. skjap je down ni :) .. nanti sure ok balik

xcyber said...

alahai..sp la yg buat smua tu?
but bkn AM oke..

sembang said...

apa hal pula nie..
rileks sudah..
aku rileks jer kena sumpah seranah dgn org..
klu ko tahu kisah aku dulu la..

Syam Yazie said...

eh bro, lepak ah.. biasalah tuh hidup.. ada yg suka ada yg tak suka.. kita kena lepak je :) buat mcm biasa kalau kita tak salah pape :)

izwan said...

inspirationalefeks : lme kot kesanny..hmmm...xthu bler nk ok..

mr_right said...

gapo nyo??
(maap kalo silap penggunaan bahasa kelantan. saje try n error. heh)

izwan said...

xcyber : bkn kamu la...tp mmg post ni ditujukn kt smua...ne tw kalo ad yg xpuas ati ng locker...hmm..

izwan said...

sembang : ko laen bro..aq mmg dah pnh kne mcm2...tp aq ni hpy go lucky...wt xtw jek...aq ktwe jek...mslhny skng ni laen...hmm...sgt2 laen...wt aq down gler2...hmmm

Azwa Azee said...

locker>sedih tu hanya sementara..permainan perasaan je..same2 kita mencari kegembiraan..:)

izwan said...

syam yazie : aq pn xthu bro pew slh aq...tbe2 jek dowg wt aq cmni..mmg dah byk kali aq kne tp aq wt xtw jek..ktwe jek..kali ni beza...sbb 2 aq down..mlmpau sgt...hmm

izwan said...

mr right : mmg slh pn...haha..xde r..xpew2..laen kali cbe ag...hm..xdepew..cme ad owg busuk ati ng aq jek..

izwan said...

azwa azee : insyaAllah...akn cbe hpy kmbali...tp kne tgu mslh ni slesai..trok tol mslh kali ni..hmm

ïêmå å¢klê§ said...

bese la xsume orng suka kita...
kalau ko betul2 rase down baek ko dulu g tnye naper...

Cik TeN10 said...

rsa tak puas hati tu biasa la.. sbb setiap org tak sma citarasa dan kehendak.. just be urself.. chill~

izwan said...

iema ackles : hmmm...mslhny xthu cpew yg wt cte...kalo thu dah lme g tny...hmm..wah..nme dah tls ng cantik..hehe

izwan said...

cik ten10 : hmm..tol2..xpew2...t sy cbe settlekn baek2..thnx..

Shazmiey Abdurahman said...

awat hang sedi2 nih..share2 la ngan kitorang.uhm..

cik n0_miey said...

ala bro..lek2 je..biase la tuh..kite bkn perfect kn..msti ade kurang mne2..suke aty diorg nk suke kite or not..yg penting kite xwat salah..laen org laen hatinye..dun wory be hepi okeh!!^_^

saya KILA said...

sabar je la . semua orang pernah rasa macam nie . ignore je :)
maybe diorg cemburu sebab locker nie sebenarnya lagi baik dari diorang . cheers !! ^^

amira afiqah said...

pinpin. jgn sedih sgt .chill bro :)

saraeisyabalqis said...

bro locker
xmo la sdih2..xrock la panda cmtu:(

sy pown ade org xsuke gak..kire senasib la kite ni

tp ct wat lek jek..siap post special ag wat dy..bior dy skit ati sndri..dan ct d buru dari skola f5 ag dy da kutuk ct mcm2..

pdahal ct lgsung xknal dy:(
lek yer..lek2

amik yg positif..
yg xbtol..jgn amik..kite lg tau dri kite sape..:)
chill fwen:)

HAQ said...

sabo je la.... bkan smua benci loker.... still ad yg bek ngn ko

SyahadaSubri said...

rilek weh! biorlah ke deme yang buat kamu cmni...

Brilliant Marjan said...

sabar separuh dari iman..jika ada seorang yg benci locker,belum tentu yg lain pun mcm tu..kita tak dpt nak penuhi hasrat semua org dlm satu masa..just mampu buat yg terbaik je..

so, locker yg hirau sgt ye..jgn buat kt org pula..sekejap je ujian ni

penyejuk hati said...

locker..xmo sedih2 k..biar je kt sape2 yg x puas hati tu..u still have friends yg always support u..thats what matter. jgn down or sedih...'org2' tu lg ske kalau tgk locker sedih..


syum2 slalu mcm ni---> (^_^)

seribahasa.com said...

sabar je lah...tak sume blogger ni serupa...tabahkan hati...insya'allah hilang satu, ramai lagi yang akan datang.

shahsyaz said...

bersabar saje lah loker...

tuh dugaan hidop namanyer...

+akufobia+ said...

susah nak suka kan semua.haha.

ku izzati said...

locker!!bersabar eh..
ssh nk puaskan hati semua org..xnak sedey2 eh..

iszieylyanziy said...

nnt ok la tu ye..chill

syera said...

yaww bro
stndrd la kalau berkawan mmg cm tuh.
kena tabah hadapi sume nye k.

cherr up ! smile :)

cik niza said...

saba ae locker..tak sume yg kte wat owg suke..setiap owg de kekurangan dan kelebihannye sendiri..

chemay said...

senyum :)
msti tak rasa down dah lepas tuh