page kunci locker

Thursday, February 3, 2011

BERCUTI KT KEDAH JUMPA BLOGGER XCYBER

Assalamualaikum

hai kawan2...dah bape hari ek locker tak update entri??lpe la pulak..hehe...baru seminggu kot..masa mula2 blogging dulu..hari2 nak update entri baru...tapi sejak akhir2 ni locker sibuk sangat2...tak dapat lansung pluang nak on9...


hah...meh sini locker nak habak kat member2 blogger smua...hehe...cakap penang la pulak..huhu, maktab da mula cuti...locker pun bercuti la..nampakkn gambar cuti2 malaysia tu..hehe..jumaat hari tu...28/01/2011, locker telah bercuti kat kedah...kat kodiang..hah..kepada siapa yang tak tahu kodiang tu kat mana...kodiang tu kat sempadan antara kedah dan juga perlis...tol2 tak teman2 blogger yang dok kedah n perlis??hehe...locker gi bercuti kat rumah pak sedara locker...dok sana dari jumaat petang sampailah selasa pagi...best giler,..nak tahu kenapa locker cakap best??mari baca seterusnya...hehe


locker bercuti ngan gembira skali...sebabnya..pak sedara locker and die punya family sambut locker ngan meriah..tahu tak??tengok makanan tu...tu lah antara makanan locker yang dorang jamu...wah..memang sedap hingga menjilat jari..kih9,,ada lagi tapi xsempat ambil gambar dah kena makan ngan mulut locker...hahaha...24jam asek makan jek..nasib baek dok bape hari jek..kalo dok seminggu...mahu gemuk locker dibuatnya...hahaha...bangun pagi jek makanan dah tersedia...


besar tak ikan ni??locker panggang sendiri tau...kih9...makan ikan ni memang sedap..jangan jelez ye teman2 blogger...heheh...ni pak sedara locker tangkap sendiri...tak percaya??jom ikut locker kew rumah die lain kali...mesti korang akan percaya...hehe...hah...nak crita sikit pasal rumah pak sedara locker...tahu tak...layanan yang locker dapat memang istimewa...korang mesti tak caya kalau locker cakap...istimewa macam mana...nak tahu??


tengok gambar tu,..mesti korang tertanya2 kenapa locker letak gambar paip air tu..sebenarnya nak crita sal rumah pak sedara locker yang istimewa...tahu tak..rumah tu simple..orang sederhana la katakan...tapi...yang ni memang best..stiap kali locker masuk bilik air..tahu x???jeng...jeng...jeng...air paip keluar dengan sendirinya...wow!!! gempak giler rumah ni...mesti korang tak percaya...tapi inilah kebenarannya...stiap kali masuk jek bilik air...air paip mesti keluar sendiri...bila locker keluar jek..air tu automatic tertutup..peh..rumah locker pun tak hebat cam ni...jelez...huhuhu..


hah...sapa antara kamu semua kenal die ni??hahaha..mesti ramai yang kenal die...die ni la blogger xcyber...locker pun tak percaya boleh jumpa die kat sana...mula2 die cakap nak datang...sebab locker ada bagitahu die nak gi kodiang...dekat jek ngan changlun tempat tinggal die...ingat die main2 nak datang jumpa..rupanya betol2 die datang...wah...memang best r...die ajar locker cara blogging...kih9...ajar blog..jangan jelez ye kawan2...bukan tu jek..kita orang p jalan2...pusing2 kodiang...tapi ni yang locker agak kecewa..tahu kenapa??


gi jalan memang gi tapi tempat kitaorang gi tu tak best lansung...hahaha...jangan marah ye orang kedah and perlis...kitaorang gi Arau...gi c-mart...ntah apa jek ada kat c-mart tu...bosan tol...hehe...klakar sangat2..ni smua sebab sedara locker yang kai baju coklat tu...haha...last2 kita orang dah tak tahu nak gi mana..kitaorang pun balik la..lepak kat pondok depan rumah jek..lagi best...locker pun sempat panjat pokok kelapa...dapat gak jamu kawan tu minum air kelapa..haha...hah...nak minta pendapat semua...kat kedah tu..yang dekat ngan kodiang...kat mana tempat yang best untuk lepak2??heheh...locker gak nak minta maaf kat xcyber..sebab locker ni terlalu peramah...kecoh jek lebih...banyak cakap..mana tahu kau tak suka...haha...cowi bro...

***p/s : kepada semua blogger...jangan la asek kerja,,belajar n terperap dalam rumah jek..kat Malaysia ni banyak tempat2 best n menarik yang boleh kita gi...jom cuti2 Malaysia...hilangkan stres...kih9***

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

18 orang doakan kunci locker berjaya:

Hairul @ Kay said...

waa... seronok dia.... baru cadang2 nak jumpe xcyber ni... Dia ade mintak belanja tak? Hahahahha....

xcyber said...

Jahatnye kutuk negeri kedah!!
x pa cek..mai lg skali kita pi sg.wang plak..Sry la planning pun last minute..so smua x menjadi =(

kira kekuri said...

woww! rumah apa sampai ada kepala air paip bukak automatik? wahhh~
lapar tengok makanan :D

izwan said...

hairul @ kay : haha...die xsoh blnje ppe...tp die agk kedekut..haha..dh blk umh bwu die ckp nk blnje kfc...ish..tension tol..haha

izwan said...

xcyber : haha..ane de kutuk..ckp jek..dah kamu xbwk p tmpt best..hehe

izwan said...

kira kekuri : haha..tu lah pasal..unik giler..jelez tgok umh 2...haha..jom r p sne kalo nk mkn free n byk2...mkn lbh 6x sehari...ase nk pecah perut..huhu

mr_right said...

haha
mengalir ayaq liuq tgk makanan tu malam2 gini. huu

izwan said...

mr_right : hahaha..sme la...aq yg wt ni pun ase lapa lak tbe2..hehe

izwan said...

iema ackles : hehe...xtw nk ajk cmne...xleh nk on9...n xtw nk contact kamu cmne...huhu

anamizu said...

wahhhh3 sakan pulun bab makan noo..hihi

recent post : |PLIH KASIH perlu ke???|

da-U said...

x pnah jumpa blogger lain... huhuhu

sTilLuvMylIfe said...

kaw p cuti2 xajk aq pon...
lalala~~

mohd sasuke said...

penah jmpe blogger laman teman,kunci locker,mindtranslater ngan shadawentz je..kih3

izwan said...

anamizu : hehe..mst la..mkn mst diutamakan..huhu

izwan said...

da-u : locker jmpe rmi dah blogger2..ad yg hebat..hehe...

izwan said...

stilluvmylife : hehe...ko nk dok penang sgt...xnk blk cuti2 ni..haha

izwan said...

mohd sasuke ; ah ko...blogger 2 smua mmbe2 ko kot...hahahah