page kunci locker

Saturday, February 12, 2011

KEMBALI DENGAN SEMANGAT BARU!!

Assalamualaikum

hai membe2 blogger yang locker kasihi sekalian..hehe..skema pulak..pertama sekali..locker nak minta maaf sangat2 sebab lama dah tak blogging...locker mmg agak bizy orangnya...hehe..sibuk ngan aktiviti maktab..locker tak blogging selama 5 hari kerana locker gi program bina insan guru (BIG) di kem kampung sungai batu besi, merbok kedah...hah..bukan pasal kem ni yang locker nak cerita..kem ni akan locker cerita bila tiba masanya nanti..hehe...


hah..ni la kisah yang locker nak cakap..dari gambar ni apa yang kamu semua boleh tafsirkan??hah..orang yang pegang kunci tu nak pukul chicken little tu kan??..ni la ceritanya..locker nak cakap dan tujukan kat sapa2 yang tak puas hati dengan locker,,tak suka locker dan sebagainya..sebelum ni locker ada buat entri paling pendek skali..kisah locker down sebab ada orang tak suka locker..semuanya sebab orang yang ganggau locker ni..tahu apa yang die ganggu??die ganggu blog locker..die mengutuk n buat macam2 lagi..bukan sebab rakan2 locker tapi sebab manusia mana entah yang membuatkan locker agak down sekejap..tapi sementara je..sekarang locker dah kembali semangat..jap ea nak guna bahasa kasar sedikit kat orang yang ganggu locker tu..maaf pada yang lebih tua yang baca...woi budak!! kau kalau tak suka..tak payah r nak kutuk2 blog orang..kalau kau ada blog yang lebih hebat n cantik..kau tetap tak boleh kutuk orang,..blog ni hak milik individu..bukan milik kau sorang jek..pakai otak r der..!!

***semoga Allah beri die rahmat and hidayat supaya die bertaubat..ingatlah Allah..janganlah sakiti hati orang lain..perkara itu sangat dibenci oleh Islam...bukan pada die saja..tapi kepada semua..dan diri locker...sebagai peringatan..jagalah hati orang...sesama manusia.. insyaAllah...***

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

11 orang doakan kunci locker berjaya:

Eyda Syahida said...

like this...
pedulikan diorang, sy penah kene..
diorang jeles kot mutu blog awk lg oke dr dye, maybe? kan?
blog kite, sukati la nak watpe kan? kalo xske, xyhla bace kan?
smoge Allah bukak hati dye utk brubah..
chill... :)

ijam ismail said...

morning..huuuuu...da lme xdtg blog ko...
hm...npe mrh2 ni bro?huhu..sbr j ok...
chill~~

kira kekuri said...

as salam..sabar yer locker..org x puas hati memang cam tuh :)

ïêmå å¢klê§ said...

waa semngat baru..
chayok!!

Aefa Aerisya said...

sabo ek loker.. jom kita teruskan smgt baru ni! :)

Nadhirah-chan said...

pedulik kan je si polan tu . dah macam penganggur takde keje lain nak buat . jeles ahh tuh dia takde locker , eh takde blog cantik cam blog locker . kehkeh :)

+akufobia+ said...

tak payah nak kisah sangat.kalau rasa kau dalam redha DIA,go on je la.

zikeryhassan said...

stdnt IPG gak ke? sem bpe?


bkn sng nak puaskan hat semua pihak. jadi byk2 bersabar la ea.

shahsyaz said...

loker, pedulikan hape diorang nak cakap pon! kiteorang still sokong loker taw!!

lemolemo said...

semangat hincik loker!!!