page kunci locker

Sunday, January 8, 2012

peh model ni.

Assalamualaikum

Hai readers, buat apa sekarang ni? Hehe, harini aku nak cerita pasal blog aku la, al- maklum la, blog peribadi.. Mestilah cerita pasal blog sendiri. Heheh..

Baru-baru ni aku ada la buat entri pasal seorang model. Eh, seorang blogger perempuan yang aku rasa macam model sebab cantik sangat, lepas tu blog dia dan fan page dia bukan main meletup-letup lagi.. Huhuhu.. Aku pun tulis lah pasal dia dalam blog aku dan, peh ! Superb lah, apa yang aku tulis dapat sambutan yang cukup mengejutkan. Online view dalam blog aku sampai ratus dalam 1 masa..

Jom usyah gambar bawah ni..


1 minit selepas ping blog.



3 minit selepas ping blog



5 minit selepas ping blog.

Wow, sangat mengejutkan kerana ini pertama kali blog aku dapat online user dalam satu masa seramai itu, sebelum ni nak dapat 20 online user pun susah.. Huhuhu, thank pada pembaca dan thank kepada Yana, sebab Yana blog saya jadi macam tu.. Hehehe..

Jom baca entri yang meletup-letup tu.. Klik --> ENTRI UNTUK MODEL YANA
Harap-harap pembaca aku akan terus macam tu la, naik sikit semangat aku nak berblogging, heheh.. Thank guys, peace ^^v

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

2 orang doakan kunci locker berjaya:

Eyda Syahida said...

untunglahhh untunglahhhh >.<

CekbOlat-bOlat said...

perghh.. okai letteww.. retis kan =)