page kunci locker

Wednesday, January 11, 2012

luahan hati ~ happy birthday my friend !!

Assalamualaikum


~ dapat dari blog pemilik ~

Hai guys, aku nak story mori sikit pasal kawan aku ni, baru-baru ni merupakan birthday Hanis kawan sekelas aku. Dah la dia duduk sebelah aku, takut-takut jer aku, takut dia kena prengggg !! Dengan aku-aku sekali kena tepung.. Hahah, Nasib la masa birthday dia, aku tak masuk kelas sebab terlibat dengan aktiviti luar.. Huhuhuhu...

Birthday Hanis ni jatuh pada 9 Januari.. Sama tarikh dengan aku tapi bulan tak sama, wahahahaha... Yang seronoknya, dorang pergi sambut birthday kat luar, tak ajak aku pun, peh ! Wa sadis giler.. Hahaha.. Aku yang bizy sangat dengan aktiviti luar sebenarnya, wahahah.. 

Tapi tak apa, aku dah wish dan aku wish lagi kat dalam blog ni. Oh ya, dengar kata dia dapat hadiah header baru.. Aish, aku yang kawan sekelas tak bagi apa lagi, huhuhu.. Apa lagi, jom usyah header terbaru Hanis.. Jom2.. Hehehe..


HAPPY BIRTHDAY CLASSMATE ^^

Aku bagi hadiah entri ni jer jadi la kan,, hehee.. Layan :)

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

3 orang doakan kunci locker berjaya:

yad'z said...

hepi belated bufday to her.. =)

Eyda Syahida said...

weewiitt!! harhar

HB :")

Miss Honeys Hasdi said...

Dpt entry as a gift pon jadi la... hehee.. Btw, thanx so much k clazmate ! hihihi =)