page kunci locker

Saturday, October 1, 2011

larinya dia masa malam pertama honey moon kami...

Assalamualaikum

Hai korang semua, aku dah makin malas updatekan.. Dulu 1 hari berapa kali aku update sekarang sehari sekali jek.. Kadang-kadang tak update lansung dan private blog untuk beberapa jam kemudian buka balik kemudian tutup lagi.. Buka balik.. Tu la kerja aku sekarang, entah kenapa.. Sebabnya adalah aku tak nak traffic aku cecah 1000 uv.. Hehehe.. Maaf, aku blogging bukan sebab nak famous, entri aku dah la panas jek.. Macam BBQ, so terpaksa la kalau dah dekat-dekat dengan 1k tu aku cepat-cepat private.. Hehehe.. Sorry...

Hah.. Sorry lari topic pulak.. Hah, nak bagitahu korang semua sekarang aku tengah honeymoon kat Kuala Lumpur, esok akan ke Genting pula untuk trip percutian honeymoon untuk hari kedua.. Heheh.. Eh, korang ni.. Aku dah kahwin ok.. Hahahah..

Tadi aku jalan-jalan kat Times Square (TS) dan KLCC.. Hehehe.. Memang best gila.. Best sangat-sangat, masa nak pergi KLCC, kitaorang singgah rumah pengarah, makan tengah hari kat rumah pengarah memang meriah.. Heheh..

Then lepak kat KLCC.. Punyalah lepak, member ajak pergi TS, ok.. Aku follow jek.. Kat TS aku harap sangat aku nampak / terserempak dengan blogger yang aku kenal, rupanya sorang pun tak ada, sadis.. Haahhahaa...

~ehsan pak google ~

Pendekkan cerita sebab apa yang aku nak cerita adalah si dia yang lari malam honeymoon kitaorang.. Masa nak balik, tunggulah bas.. Tunggu punya tunggu, dah la penat.. Member ni boleh pula perkena aku, aku dah la lapar gila.. Panas jek hati aku, sebabkan lapar aku tak boleh fikir panjang, aku pun terlepas la marah kat si dia.. So, si dia ni pun merajuklah dan lari.. Sampai sekarang tak balik lagi.. Malam pertama honeymoon aku ditinggalkan.. Tidak.. Sadisnya...

Si dia yang aku maksudkan adalah mood aku.. Hahahah.. Mood lari masa tengah happy-happy dengan member memang sengal lah.. Aku rasa macam nak pijak-pijak jek mood ni.. Hahahahaha... Marah dalam hati la punca aku hilang mood.. Kesian korang lak yang kena dengar luahan hati aku yang merepek ni.. Hahaha
p/s : mood aku dah kembali sebab korang baca entri ni.. terima kasih kawan-kawan.. (cepat gila mood kembali dan aku nak bagitahu aku lom kahwin lagi ya.. Hahaha) Tadi pagi mesej someone nak jumpa, dia sakit lak.. Kempunan aku nak jumpa dia.. Hahaha.. Smoga awak cepat sembuh :)

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

10 orang doakan kunci locker berjaya:

Farierahasanz said...

alololoo.. haha, sian die.. sory laa ea =)

Suara Hati said...

lolololo...kesiannya...duii...
sabo je la...tuh la spe suh mara2 pak cik oii???..padan muka! wek!

ieyza afieyna said...

best nye honeymoon. hekhek'


sekrg dak ok ke mood tu?

Nyamuk Terbang said...

tue la padah xbwk aku skali
hoho

kunci locker said...

hahhaha...kjm ea korg ni...hehe...hah, dah ok dah mood...hehehe

Edy Fee said...

tak pasal2 dia kene marah

RinsyaRyc said...

untungla dpt jln2.. tapi tak cita dh kawen pon.. siap hani mun...? ekekeke


http://bulatmata.blogspot.com/

suha said...

cik suha pon dah tak bape nak aktif blogging



(^_^)