page kunci locker

Friday, September 30, 2011

pisang sombong?

Assalamualaikum

Hai korang.. Hari ni tak ada entri sentap.. Hahaha... Nak share pasal pisang yang sombong.. Pisang oh pisang.. Ko ni memang sombong gila la... Siapalah yang sudi nak makan ko kalau ko sombong.. 

Hah, apa lak aku merepek.. Korang tak percaya? Usyah gambar bawah ni... Pisang ni gila kerek la.. Memang sombong.. Hahaha.. Layan ~~

~ ehsan pak google ~

Hah.. Sombongkan pisang ni.. Tengok muka dan gaya dia tu memang bikin panas jek.. Guwa rasa macam nak penampo.. Hahaha.. Sorry entri bodoh-bodoh jek malam ni sebab tak ada idea.. Aku nak bertolak bercuti pukul 5 pagi nanti.. Hehehe..

Aku akan bercuti.. Pergi GENTING !! Genting, nantikan kedatangan kami.. Hehehe... Doakan aku selamat pergi dan balik ye kawan-kawan.. Thank.. Amin~~
p/s : tak sabar gila nak bercuti, nak pakai baju apa ek? Duit nak bawak berapa banyak?? Lalalalala~~~

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

10 orang doakan kunci locker berjaya:

tieka said...

untungg laaa nk g genting..aahahaa..

RinsyaRyc said...

untungla... senang2 bawakkan kakakmu ini oleh2 yekkk....hehehe.. ^^

tak yah bak baju banyak sngt.. ko tuh laki.. pkai aje dua tiga kali tak susah ah... hihihi


http://bulatmata.blogspot.com/

Noraien said...

hati2 yeaaa g genting.
semoga selamat pergi n balik. :)

Eyda Syahida said...

take care yep!

nak ole2..! jgn lupe.. ;D

Penyu said...

cam harem entri kau.

ChentaEty said...

hello..Hye!hehe.i'm glad to meet u.already following ur blog.Nice entry.keep in touch yaa..Hope,u'll hit me back.Thank u..=)

ieyza afieyna said...

best nye nak g genting..
jgn lupe bli ole2 ye.. hekhek

Bell said...

huishh..jeles~ dah pegi holiday tuu~~~ish ;p

Miss A said...

lawak je entry ni... tetibe pasal pisang yg sombong.. pastu tetibe kat bawah nk pegi genting pulak haha

have fun! :D