page kunci locker

Friday, September 2, 2011

rumah terbuka kunci locker ^_^

Assalamualaikum

Ok, malas nak banyak cerita. Mungkin ada yang dah baca entri lepas aku dan mungkin ada yang belum. Mana yang belum tu korang boleh baca kat link ni.. Rumah terbuka bergegar...

Dah baca? Ok, jangan layan sangat dengan tajuk senget tu.. Saja nak bagi gempak.. Wahahahaha... Ok, back to the topic.. Sekali lagi aku dengan ini menjemput kalian semua blogger or non blogger ke open house aku yang akan berlansung pada :
Hari : Ahad / Sunday
Tarikh : 4 / 9 / 2011 or 4hb September 2011
Masa : 12 tghari - 6 petang.
Alamat : Taman Permai, Sg. Mati 84400 Muar Johor.
No. Fon (Aku) :
Acc. FB : Kunci Locker ( Sila Add dan inbox kalau nak datang )
PERHATIAN : Kalau dah mesej no aku sila beritahu nama ( betul dan nama FB) sebab aku bukan tahu no korang.. Kalau niat nak kacau, sorry memang tak layan. No tu memang aku buat khas untuk blogger so aku tahu orang yang kacau tu baca entri ni. DAN kalau dah add FB tu WAJIB inbox sebab kadang-kadang friend tak ramai aku tak approve.. Nak datang WAJIB beritahu dahulu.. MINTA KERJASAMA
Marilah ramai-ramai memeriahkan lagi rumah terbuka aku ni.. Hehehehe.. Aku jemput semua hadir terutama yang duduk dekat dengan Muar tu.. Harap hadir ya.. Eratkan lagi silaturahim.. Hehehee... ^_^

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

8 orang doakan kunci locker berjaya:

Honeys Hasdi said...

ye ye ye.... nanti aku pegi lah... hahahhaaha..;p

Farierahasanz said...

jao.!! haha..

mmg tak laa aku nak dtg kan..

letey laa den esok nye... hihii =P

kunci locker said...

muaz faris : kt KL ko kne ttny dak2 kt sne la...hahaha,.aku johor bro..

kunci locker said...

farierahasanz : hahaha...ok2..xpe

Mrs. Farhan said...

Wahhh, bestnye buat open house. Tapi saya nun jauh di kelantan. takpe, next time k. =D

nurul diana said...

umah kau jauhh la , x dpt pegii sob sob

An Najwa said...

adoiii terlepas, bru bce entry ni..
lw x dpt mkn free...haha :)