page kunci locker

Friday, September 16, 2011

lyssa secret tutorial typo di facebook #digelakkn

Assalamualaikum

Hai.. Hari tu aku ada buat satu entri tentang Lyssa Secret kan.. Siap yang belum baca pergi baca sekarang gak.. Rugi tak baca sebab Lyssa Secret bergaduh dengan Yuyu Zulaikha.. Nak baca? Klik link bawah ni.. :)


Dah baca? Ok, kali ni aku nak share pula 1 story, betul punya ok.. Tak tipu.. Lyssa typo di dalam facebook hingga digelakkan... Hahaha.. Lawak-lawak.. Tengah sedap-sedap aku komen dengan Lyssa kat facebook tu.. Tiba-tiba jek Lyssa typo buatkan aku gelak sampai terjatuh kerusi.. Nak baca? Silakan bawah ni :)

Mai la baca apa yang aku dah printscreen untuk korang.. Hehehehe...


Hah.. Perkataan yang digariskan tu la yang typo tu.. Hahaha.. Aku tengah cakap pasal blog.. Alih-alih dia balas "bntg"... Apa benda tu? Aku pun tanya dan ini lah jawapan Lyssa.. Heeheheheh...


"bntg" tu "binatang"?? 

Oh ok.. Pelik.. Apa kaitan binatang dengan blog? Aku cakap Lyssa ni rajin n pandai buat tutorial, alih-alih dia balas macam dalam printscreen tu.. Hahaha... Aku rasa dia nak cakap "benda".. Bukan "bntg".. Tapi sebab dah salah so dia nak cover.. Terus die cakap "binatang"... Hahahaha... Aku pun apa lagi.. Gelakkan Lyssa ni kuat-kuat sampai patah kerusi aku.. Hahahaha... Lyssa typo ! Hahaha...

Ok, puas aku gelak.. Jap-jap, ke orang utara ada maksud lain yang dia cakap binatang tu maksudnya benda??? Ok aku tak tahu.. Sila betulkan aku kalau aku salah.. Hahahah... Malu aku kalau aku salah.. #Lyssa orang penang..
p/s : Lyssa jangan typo tau.. Nanti saya printscreen lagi.. Hahaha.. 
Yang Ikhlas,

Kunci Locker,
Peminat setia Lyssa Secret Tutorial dan Yuyu Zulaikha..
Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

16 orang doakan kunci locker berjaya:

Nyamuk Terbang said...

ehem...mmg kitaorg pnggl 'bnda' dgn nama 'binatang' pn
hoho

Lyssa Faizureen said...

hahahha . btul cakap nyamuk terbang tuh. kahkah .. kami memang pggl binatang lahhh ! hahaha . kelakar btol ! :*

kunci locker said...

oh ok..yeke??alamak...malu2...hahaha...

sy ni org johor...bljr jek kt penang...hahaha...tp tak thu pulak...tak pnh dgr...wakakaka...

Lyssa Faizureen said...

hahhah .tk pernah dgr . kehkeh . Lyssa org perak ... tinggal je kat penang ... huhu . tahu jugakk . lalalalala~

Anonymous said...

suka gelakkan orang lain,ibarat mengaibkan orang lain..cukup2 lah budak loker...budak lagi ko tu,tapi otak dah sengal..

✖ babynorr ✖ said...

eh , i pon orang johor , but jaybee laa , haha , boleh faham je benda = binatang , hehehe , jangan marah kunci loker :D

Penyu said...

cik anon dtg marah kau. hahahahaha

✖ babynorr ✖ said...

hahaha , tahu tak pe , anon jeles kott :D

Farhan Hanif said...

aku rasa dia nak taip batang la...hahahaa

Anonymous said...

bukan jeles.....tapi mmg dasar otak budak2....keciannn!!!muke pon budak2,aku ingt kan pmpuan tomboy,upenye lelaki,,,...dahla ske hentam orang len,nk tnjuk terer ke hapee????group sahabat blogger tu da jadi musuh blogger dsbbkan ko la...tahhape2..budak2..pi blajor tgi2 lu baru ngutuk org len...blog tahhape2...ni blog utk hentam blogger ke ???nmpk sgt tade idea...deaktif je la akaun ko ne...buat blog berdasarkan group je,bukan isu smasa ke ape ke...buat diary life pon ok,dari duk buat blog pasal ahli dlm group jer..otak tak bkembang tol!ko wat saketkan hati ramai org ,mmg dlm kubur ko xlepas la!!sedor2la weiii!

Fahmi Mahat said...

anon,
1) buat pe dia nak tambahkan lagi blog2 diary life yangsekadar up untuk innity?

2) ini cara dia blog psl kawan2 yang define hidup dia dalam Internet. dia tak de pulak post entri lucah ke apa. and dia minta maaf at the end dan bgtau ni cuma lawak. why so serious?

takyah lah nak citer sgt pasal rupa yea sdr/i. sebetulnya point u cuma ttg kutuk , right?

if awak follow semua entri dia awak akn tahu penuliasn dia. semuanya stail review + kutuk + punchline gurau at the end.

yang suka entri ni,
FahmiMahat

kunci locker said...

fahmi mahat : ok.. wah ! aku sgt2 suka komen ko...hahaha...suka2...hehehe...love u abam yg baik hati...hahaha :P

!♥!QiSt!♥!! said...

awatla ade anon yang mcm 2..suke benor merosakkan owg lain..haish.. bkn nak tnjuk diri sndri.. =.="

kunci locker said...

!♥!QiSt!♥!! : hahahaq...biar jek anon tu...sy tak kesah pn...tak tkt pn ng die :)

nor'ain_sunflowerz said...

mnusia mmg xsuka tgk org lain hdup snang..prasaan dngki tu tinggi mlangit..kunci loker ko uat tak tau je..klw di lyn sama la kita dgn dia..

nti buat la crita pasal ain sunflower pulak..ngeee >,<