page kunci locker

Friday, September 16, 2011

kebodohan terserlah !

Assalamualaikum





Apa yang aku buat telah menggegar dunia blogger ni
dan menaikkan kebencian orang...

Hahahah...

Kalau tak suka kat aku boleh komen dan like post ni banyak-banyak.. 


Anda dibenarkan untuk maki hamun semua haram jadah boleh keluar cuma jangan sebut pasal mak bapak dan group mana-mana.. Sekiranya anda sebut pasal mak bapak.. Saya yang teranaiya ini akan berdoa pada Allah supaya sesuatu jadi pada mak bapak anda.. (kalau dah mati memang kena seksa mak bapak ko)


p/s : aku tutup anon.. Jangan harap nak komen tanpa blog.. Komen pakai link sendiri.. Shoutbox pun dibuang sementara.. Hahahahah :P ( aku nak tengok siapa berani... Hehehe )

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

24 orang doakan kunci locker berjaya:

maizatul suraya said...

alahai. aku berani dgn jujur. tolonglahhh! jangan nak cute sgt locker! HAHA

Tengku Nizam said...

sebenarnya aku da lama cintakan kau kunci locker, agak2 bile kite leh kapel?

jujur tak?

Nur Ayuni said...

dah dewasa pun perlu nak gaduh main mak bapak ke mereka2 itu?? sangat tak cool.. haha..:D

Pendamba Mawar said...

apa ni...entri untuk luahkan perasaan ker??
hahaa.
aku tak tahu la nk maki ko hape kunci locker...hahaha

pRiNCe said...

one word......B.O.D.O.H......hahaha...cube pahamkan mksud tersirat...

Farhan Hanif said...

alah...apsal tutup? aku suka komen yg pakai link tu...dapat backlink semasa komen...
mana tahu top referrals datang dari blog ni...kalau off xdapat lah backlnk sbb kena klik akaun blogger tu dulu...=D

tieka said...

Kunci locker nie adik sy yg baik...tu je laa..bhahahaa..

Liyana said...

kunci la locker anda. sekian >.<

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

kunci loker . . sy koment tak bermaksud sy tak suka . . kenapa tiba tiba kunci loker yang aktif lg arif jadi cam ni ??? why ? ~
ada masaalah dengan blogger laen ke ?
hope x de lah . . tp kenapa ea ?

TopiJerami90 said...

hahahaha..meletup punya!!!

yazid said...

<--bdk ni selamba je komen..lalala

capiq xD said...

lalalalalalalalalala!

Unknown said...

asal ko tutup utk anon???sbb ko da sentapp kannnn????perghh tu gua ckp,lu mmg emooooo!!!xde sape nyee yg maki guna mak bapakkk..alaa doa org teraniaya??yeee mmg orrg teraniaya doanya dimakbulkan..tapi ko ni teraniaya ke????sblom nehh aku nengok ko aniaya org,tade lak nk ckp hal aniaya aniaya org ni....stakat nk doa doa dlm fb ni???baik ko pi bace quran dari duk maki hamun org slama ni kehhh..sengal


btw,ko tetap xkan dpt trace org mcm aku..wahaha

kunci locker said...

unknown : hahaha...kebodohan ko terserlah...wakakakaka...terima kasih sbb kritik...aku tak tkt la bro...org yg tkt hanya org yg komen tnpe nme...hahaha... :P

apa kata try komen skali lg...aku nk try setting blog ni...perlukn pengomen...hehehe

azrijohan said...

haram jadah
nama Kunci Locker,
tak market langsung
ada hati nak kenal ngan Najwa Latif
kalau blogger Azri Johan tu lain laa
cis,dah tu nak buat entri
sial la kau ekkkkkk







































































































HAHA:D sentap cepat..

kunci locker said...

hahahahaha...kureng punya Azri Johan...ko jelez kn Najwa Latif komen2 ng aku...hahaha...ala..ko ni...aku tak nk sentap...aku nk ngs jek..wakakakkaka :P

Miss Dolce and Gabbana said...

Woii bahasa tu kasi cantik sikit ye loker.Aku baca pun boleh mendidih kau tahu.Jujur ikhlas dari hati sanubari aku ni.Kalau bahasa kau ak ubah aku pun tak ingin nak masuk blog kau dah.haha..Aku tau nape haters tu benci sangat dengan kau.Jangan sentap sudah ya loker.Ini gurauan semata2.haha

Miss Dolce and Gabbana said...

laa derr..aku gurau jer kot.Tapi aku rasa unkown tu tak puas hati dgn kau sbb bhs kau kasar sgt kot.Aku lagi kasar lagi aku suka.Alang2 kau market blog kau as blog sindir menyindir dan sentap mak nak.haha.aku bagi idea nak suruh kau marketkan blog ni :))

Farrah yong said...

tak kira ! aku spam komen kau pulak ! hahhha . tak ley main nama mak bapak . main nama anak patung je la ek







*apa aku merapu nie*

Farhan Hanif said...

bila kau off komen dari anon, yg boleh komen cuma yg ada akaun dgn open id je...aku suka komen pakai Name/URL ni...tu la maksud aku dapat backlink tu...hahaha

Zul Fattah said...

haha.. ni apa kes bro?









































































































yg sebenarnya dragon ball, ada 7 biji semuanye..

hisham said...

apa kehe nko buat blog nak mencarut2 nih