page kunci locker

Tuesday, September 13, 2011

identiti sebenar blogger kunci locker diselongkar, hilang privasi !

Assalamualaikum

Hari ini aku ingin bertanya kepada kalian semua. Pernah tak korang search "nama kunci locker"? Kalau pernah, anda adalah salah sorang yang aku perlu berwaspada. Kalau tak pernah. Bagus..

Aku dah tak ada privasi dalam berblogging apabila semua orang sudah mula siasat pasal aku.. Semua pihak mencari siapakah kunci locker ini. Nama kunci locker, bukan nama sebenar.. Mesti ramai gila mencari-cari nama sebenar aku.. Dekat facebook pun aku gunakan nama Kunci locker jadi memang orang tidak tahu nama sebenar aku..

Sekarang aku sudah tiada privasi berblogging sebab semua pihak nak tahu nama sebenar aku.. Bukti? Bawah ni bukti.. 


Lihat, itulah bukti bahawa semua orang nak tahu nama sebenar aku.. Mungkin korang nak siasat nama aku dan seterusnya report kat SKMM sebab aku buat jenayah siber hentam blogger kot.. Betul tak? Korang nak report ea?

Janganlah.. Tak perlu kot.. (ayat takut) hahahahah.. Bukan takut la tapi buang masa jek sebab aku buat entri tu suka-suka.. So, kalau korang report pun.. Buat susah jek.. Aku terangkan lepas tu tutup cerita.. Hahahah...

Ok, lupakan pasal tu.. Asal semua orang nak tahu nama aku ni? Kenapa? Ala, tak payah la.. Aku bukan femes.. Aku berblogging sebab suka-suka jek.. Ala, korang pun ada jek guna nama tipu, aku guna nama ni janganlah cari nama sebenar aku.. Takutnya ngan korang ni.. Takutnya... Waaaa...

Ok, dah.. Hak privasi aku dalam internet ni tolong jangan ceroboh.. Aku nangis kang baru tahu (gedik).. Hehehee.. Ramai gila tu nak tahu nama aku.. Ramai gila yang search, 69.42% tu.. Ramai kot.. Bukan sikit.. Grrr...

Korang semua berhati-hati.. Ramai orang nak dedahkan identiti korang kat orang ramai.. Jangan sampai terkena.. Jangan suka-suka letak gambar kat blog, bahaya.. Jangan dedahkan nombor kad pengenalan, jangan bagi nombor telefon sesuka hati.. Ingat.. Jenayah siber sangat bahaya.. 
p/s : Masih tertanya-tanya kenapa orang search "nama kunci locker".. Ada sesiapa tahu??

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

17 orang doakan kunci locker berjaya:

nolove said...

x tahu.. hhu hhu hhu.. dan x pernah ambik tahu.. ekekekekeke

vampire and his lady said...

aku tahu.. tapi x ingt la.. ada je org mention nama kau sebelum ni..

.bLoG aKu KaN. said...

huyooo.......err...xtao nk ckp ape....smpai 69.42% tu.....gile r...

Noraien said...

wahhh,femes laa dia sampai ramai giler orang carik !

woot woot :D

Anonymous said...

report makcik hajjah sitt al wuzara gila tu lagi bagos xD hahahaa...

- the law of anon

azrijohan said...

the law of anon lagi..semua post dia komen

fierul said...

anon mema suka msuk blog ko kan . apa kata ko kasi *cium skit . haha . erm nmpk gayanya gambr aku kt blog nk kne buang la erk . wahhhh . sdeh :(

miss Aresheqyien said...

xsilap..tau lah gak tapi nama pendek jer...sbb dulu ade budak tue komen kat kiter masa die mula2 berblogging...hahahaha...tahniah dah pandai berblogging....selamat maju jaya...

Nyamuk Terbang said...

haha
ad jgk nk thu psl kau kn

yad'z said...

saya tahu nama penuh locker!!!! hahaha.. =P

anayue said...

abes arr hidup kunci loker lps nieh..wakakakakaaaa

NUR AMINA said...

Akak br kenal kunci loker, selamat berkenalan, siapa nama? Tak jawab berdosa...hehe

Farrah yong said...

hahahah , ada jugak macam tu =="

Farhan Hanif said...

lama2 nanti bocor lah....hahaha

merahitujambu said...

perasan lebih jee ko eh...=p