page kunci locker

Wednesday, August 24, 2011

sahabat blogger menggila lagi !

Assalamualaikum

Dear friend, cis. Konon nak speaking. Hahahaha... Hah, jangan ingat aku nak hentam SB kesayangan aku tu. Hahaaha.. Sebenarnya dah lama aku tak menggila kat SB tu, tiba-tiba hari ni aku menggila entah kenapa. Hahahaha.. Tapi bukan aku jek yang menggila.. Warga SB semua lah. Lama dah kot komen post aku kat SB tak banyak macam jumlah yang ada sekarang ni. Komen yang banyak macam ni cuma masa aku mula-mula join SB, sekarang jaranglah aku tengok komen melambak macam ni. Hahahah.. 

Tapi tak adalah banyak mana, sikit jek komen, tak macam legend-legend dalam SB tu yang komen dorang. Peh ! Mantap, kalau nak tahu siapa dorang tu. Silalah cari sendiri kat SB. Tak join lagi? Klik ni sekarang gak.. Hahahha.. SAHABAT BLOGGER

Bawah ni contoh SB menggila. Hehehe...

~ klik untuk lebih jelas ~

Hah, post ni aku belagak retis sikit. hahaha.. jangan marah aku ya. Aku nak bagitahu kat korang semua blogger yang datang add aku kat FB, maaf kalau aku ada tak approve. Bukan apa, aku takut korang ni stalker ke, spy ke, perisik ke. Mutual friend tak ramai, ada tu tak ada lansung tapi add. FB dorang pun masih baru, friends ada bape jek, cuak la aku nak approve. Maklum la, aku ni kan perisik negara. Takut kalau korang spy nak spy aku. Hahahhaa.. Ok aku menipu jek, tak kan muka macam aku perisik. Wakakakak.. Peace ^_^

~ klik untuk lebih jelas ~

post atas aku buat masa delete post apa entah. Tak ingat dah. Hehehe.. Tapi post tu memang ramai suruh delete, aku pun tak tahu kenapa. (pura-pura tak tahu) Hahahah... Ramai lah pula yang komen-komen, tapi bukan komen pasal post yang di delete, kita orang komen pasal nak buka puasa bersama kat Muar, kedai makan Sabak Aur. Fahmi Mahat yang plan. Dia ajak aku, Fatahiah Yadz, dan Fie Rul join dia. Hehehe, suka-suka. Dapat buka puasa dengan blogger kat tempat sendiri.. Hehehe.. Nak join? Boleh inbox aku.. Cari sendiri FB aku.. Hehehe.. 


~ klik untuk lebih jelas ~

Dan hah, ni pula selepas habis semua komen, tak banyak. Sikit jek, tapi aku bersyukur orang komen post aku sebab aku pun dah jarang masuk SB main komen-komen, ingatkan orang dah tak ingat kat aku lagi. Hahahaha..

~ klik untuk lebih jelas ~

Hah, ni retis SB, dia ni peh. Memang retis lah Aslann As. Siapa orang yang selalu masuk SB tak kenal dia ni memang kuno. Hahaha.. Gurau jek, tengok post dia "Hai" jek pun tapi yang komen ramai. Post yang dah lama pun orang masih nak layan lagi. Femes tak? Hahahah.. aku pun tak boleh lawan dia ni. Hehehe..

~ klik untuk lebih jelas ~

Yang ni Nyamuk Terbang yang tak habis-habis nak hisap darah aku. Tengok aku dah kurus kering.. Hahahah.. Tengok la post dia, tanya mana nak masuk jek pun tapi ramai komen, maklum lah. Retis SB juga dia ni. Hahahaha...

Hah, ramai lagi retis dalam SB tu. Yang orang kenallah. Oh ya, aku lupa dorang ni tak suka orang panggil dorang retis sebab pada dorang kita semua sama jek. Blogger, mana ada retis-retis ni. Bukan masuk tv pun nak jadi retis. Hahahah.. Antara yang lama dalam SB yang aku rasa femes, Amal Espraza, Kyerul Fresco, Media Jer, dan ramai lagi. Dorang yang aku sebut ni pernah post dorang ayat biasa jek tapi komen sampai beribu dan like sampai ratus. Tulah dia kehebatan SB. Hehehehe...

~ klik untuk lebih jelas ~

Nampak sekarang jumlah ahli SB? Dah join ke belum? Kalau belum, apa tunggu lagi. Ask to join sekarang juga sebab SB sangat meriah. Hehehehe... Mari tambahkan jumlah SB. Jasa baik anda sangat dikenang. Ask jek join pasti akan diapprove. Hehehe... Apa tunggu lagi :) We are now united !
Selamat berblogging dan selamat datang ke Groub semua iaitu SAHABAT BLOGGER ^_^

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

17 orang doakan kunci locker berjaya:

Nyamuk Terbang said...

err....aku??
weyh post aku nk g uitm tue..
haha malu

tieka said...

hahahah...wahhh..semua retis laa...

Orang Kampung said...

aku hnya silent reader.. hihi

aslann said...

LOL. aku mane ade retis. aku biase je kot..haha..ntah tu sape korek post lame tu...diorg yg kt bebawah tu lg artis...aku pencacai je... :)

man yusoef said...

Aslann ass memang femes doh...bangga aku kawan dgn dia..tapi xtau la dia nak ngaku aku kawan dia ke tak...

DaYaH JeLitA said...

<---- orang biasa :)

part tak approve tu aku pon sama...aku paham perasaan ko...fb utk friend yang rapat jer..lain la kalaw ada 2nd acc ataw pon fanpage kan ?

DaYaH JeLitA said...

siott arrow aku salah -,-

kunci locker said...

nyamuk terbang : ko nk sgt kn...hahahah...tu aku tulis dah..hahaha

kunci locker said...

aslann : yela..time ni semua tak ngaku...hahahah

kunci locker said...

man yusoef : hahaha..ofcoz die ngaku ko kawan sbb korg kn dah lme kwn...errkkk *mne aku thu nth ler...hahaha

kunci locker said...

dayah jelita : aku pun org biasa jek...hahahah...yup..tol2..yg rapat jek..yg tak bpe nk rapat aku app tp kalo mutual frenz ramai...heheh..dah nk penuh kot frenz aku kt FB...huhuhu...

kunci locker said...

darxniq : alahai..tak menyabo..hahaha...ad 1 lg entri...dlm tu ad ko..hahaha..aku ngh kumpul post ko byk2...weeekkk :P

Nizam Ijam said...

hebat2 semua nie :D

nurul diana said...

ehh ada gmbau aq , hahha

fierul said...

ak rse stiap gmbr y ko PS suma ad komen ak . hehe malu la .

famimahat said...

aku cuma nak komen satu jek.


......


....
....












........
TERBAIK la. :D