page kunci locker

Wednesday, August 24, 2011

niq afnan kedekut macam haji bakhil

Assalamualaikum

Korang semua mesti kenal Niq Afnan ni. Apa? Tak kenal? Ni buka blog ni.. NIQ AFNAN.. Kenal tak? Hah, dia ni memang kedekut gila. Kenapa aku cakap cam tu? Nak bukti? Tengok bawah ni...

~ klik untuk lebih jelas ~

Nampak tak? Tu bukti dia, memang kedekut sangatlah kan. Duit raya pun tak nak bagi, dah habislah sangatkan.. Hahaha... Kedekut tu cakap jek la.. Bagi jek la kawan tu RM1 ke RM2 ke, habis cerita. Kan Haji Bakhil kata budak-budak tak boleh pegang duit banyak-banyak.. Hahhaha... Aku minta pun tak dapat.. waaa... (bila aku minta pun tak tahu la.. Hahahah)

~ klik untuk lebih jelas ~

Tengok, aish. Gatal betul dia ni. Ada peminat la pulak Haji bakhil kita ni.. Hahahaha... Memang macam Haji Bakhil pak Niq ni.. Gatai, Hahaha.... Tapi setelah komen-komen ngan perempuan tu, Niq Afnan kita ni di reject bulat-bulat. Oh, sedihnya.. Kesian.. Hehehehe...

~ klik untuk lebih jelas ~

Dah kena reject.. Alamak? Biar betul ni? Niq Afnan dengan Izamir Ridzwan ada pape ke? Bersayang-sayang.. Gay ke? Oh tidak...! Niq Afnan lelaki macho gay.. Astagfirullah Al Adzim.. Tak kan kena reject terus tukar kasih kepada lelaki? Oh tidak.. Grrrr...

~ klik untuk lebih jelas ~

Lepas dah bercintan-cintun dengan si Izamir Ridzwan tu, dia dapat mimpi petunjuk dari Allah. Ya Allah, alhamdulillah kau beri petunjuk kepada Niq Afnan ni.. 

~ klik untuk lebih jelas ~

Dan dia pun rasa kalau dapat berbuka puasa kat tanah suci ni best. Dan Niq telah pergi ke tanah suci untuk berpuasa di sana. Waaa... Bagus brother sorang ni. Hahahaha... Lama dia dok sana, tapi sebelum raya dia balik sebab nak beraya dengan family katakan. Hahahaha..

~ klik untuk lebih jelas ~

Alih-alih dia balik dari tanah suci, dia berniaga. Dah memang macam Haji Bakhil betul sebab Haji Bakhil pun berniaga kain juga kan? Hahaha.. Lawa tak baju brother ni jual? Apa lagi.. Jom la beli ramai-ramai. Tak nampak jelas? Tengok gambar bawah ni.. Jelas.. Kalau nak lebih info, klik BLOG NIQ AFNAN ni.. Kat sana ada lebih info pasal baju dia jual.. Heheheh...

~ klik untuk lebih jelas ~

Nampak? Lawa kan.. Style.. Baju ni terbuka kepada semua blogger tak kira dari mana-mana negeri sekalipun.. Baju ni sebenarnya untuk blogger Kelantan, kalau korang belajar kat kelantan, duduk kelantan, ada keluarga kat sana. Boleh beli baju ni... Hehehe.. Jemputlah beli beramai-ramai.. hehehe... (terbuka untuk semua blogger)

Kisah di atas adalah dongeng semata-mata, sebenarnya aku nak tolong brother ni promote baju dia jek.. Tapi bosan la pula kan kalau terus jek, apa lagi.. Buatlah story mory sikit.. Kepada Niq Afnan dan Izamir Ridzwan, jangan marah hah.. Aku dapat post tu dari wall Niq.. Hahhahaha... Jemput beli baju dari Niq dan kawan seperjuangnya ya.. Usyah blog Niq tau. Sekian..

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

13 orang doakan kunci locker berjaya:

darxniq said...

baik punyer story..wakkakakak..kejam tol mamat nih..ahhahaa

kunci locker said...

darxniq : hahahaaha...padan muka..waakakka...aku print screen semua skali yg leh jd bahan..wakakak

Heziqa Yoo said...

kau nganjing abang aku ye duda???Hampeh sungguh..

psst,suruh org beli,kau bila nak beli?

Orang Kampung said...

haha,, tajuk panas sokmo.. hihi

Izamir Ridzwan said...

sila2 tempah bju bl0gger klate. Hi3

Nyamuk Terbang said...

haha nie entry kutuk ker??
kahkahkah
spa plak mngsa lpas nie

kunci locker said...

azrijohan : nak kne troll??hahahah

kunci locker said...

heziqa yoo : insya-Allah beli kot sbb akk aku bljr sne...ad jek alasan aku utk beli kn...hahahha

kunci locker said...

orang kampung : wakakakaka...sje nk bg line panas...wakakaka

kunci locker said...

nyamuk terbang : ko plak lps ni..wakakaka

nolove said...

terasa takut lak den nak follow dia.. hha hha hha

dia nya tajuk leh masuk berita tv3.. hha hha hha