page kunci locker

Thursday, August 25, 2011

nama aku disebut artis dalam youtube..!

Assalamualaikum

waaaa ! Ok, aku suka sangat-sangat. Hahahaha... Nama aku disebut oleh artis a.k.a retis.. Hahaha... Ala, tak la retis mana pun dia ni tapi dia blogger yang best.. Hehehehe... Aku bangga sat.. Nama aku ada.. Korang ada?? Hahahaha...

Ok, tiba-tiba aku jadi terbangga diri pula.. Hehehehe... Nak tahu ke dia sebut nama aku kat mana? Dia sebut kat dalam video kat youtube la.. Aiyaa... Hahahaha..

Sebelum aku bagi korang tengok video tu, tengok dulu gambar adik aku yang comel gila ni.. Hhahaa.. Eh2, artis tu adik aku la.. Nama dia Nurul Diana atau lebih suka dikenali dengan Diana Toinktoink.. Hahahahaha.. Bangga lagi.. Cis, adik yang retis. Abang pula yang prasan.. hahahahaha.. Ni hah gambar dia, amik !

~ aku curi gambar dia kat fon dia *oktipu.. Hahaha.. ~

Kenal tak kenal tak?? Ni la dia artis yang comel tu.. hahaha.. Bawah ni pula video dia yang dia ada sebut nama aku tu.. Hehehe.. 


Hah.. dengar baik-baik.. Mana tahu ada nama korang.. Hehehe.. Nama aku kat bahagian special tu.. hehehe.. Nama aku dia sebut "Kunci locker".. lepas tu siap "hai wey" terlambai-lambai kat camera dia tu... Hahhahaa... Waaaa... Bangga-bangga.. Korang ada? Tak ada pergi komen kat blog dia.. Hehehe... PERHATIKAN minit 1.47-1.50... Hehehehe... Thnk


Selamat Hari Raya, maaf zahir ya artis kecil.. Hehehe.. Thank sebut nama aku.. Bangga aku ada adik macam kau.. Hahahhaa...

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

12 orang doakan kunci locker berjaya:

~Kirin Selama Perak~ said...

nama gua pon ada la !
hahaha

kunci locker said...

hahahah...sje nk wt semangat..waakkakaka...nk promote semua yg ada...hahahah

fiezra said...

fuyyoo,,retis sebut nme dye,,ahhaa wa pun ade jgk :)

kunci locker said...

hahaha...retis kecik ni sebut nme semua yg nk die sebut...hahaha...p komen kat entri dia tu kalo nk nme disebut...heheheh

Nyamuk Terbang said...

gua pn ad..
kak nyamuk terbang hampeh btl
hahaa

kunci locker said...

nyamuk terbang : hahaha...aku rse dlm byk2 nme..nme kita jek kot yg pelik..ko nyamuk, aku kunci locker...wakakak...mesti org pelikkn...hahaha

nurul diana said...

errkk weyhh aq bkn la retiss laa , hhahaha , trima ksih buat entri ni , bg aq ni hadiah hari raya aq dr kau , muahaha , trharuu beb !

kunci locker said...

nurul diana : haha..bg aku ko la retis wahai adikku yg comel..wakakakak...waa...cmni pun kira hadiah raya??haha..untung r aku tak pyh bg ko kad raya...hahahha

Orang Kampung said...

haha.. dh tau xdak nma aku.. haha..
tpi aku suka video dia.. siap subribed lgi.. haha.. suka layan youtube skrg.. hihi