page kunci locker

Thursday, August 25, 2011

azfar roslan (ujang) kuat kentut, kyerul fresco (kayif) bajet badan kebal...

Assalamualaikum

Hari ini aku nak share sikit pasal dua orang blogger famous kita yang meletup-letup blog dorang ni.. Famous kot dorang ni, tak la famous mana sebab ada jek blogger yang tak kenal dorang. Ada jek blogger yang tak kenal dorang..?? Hah? Ada ke yang tak kenal? Memang cilaka blogger yang tak kenal dorang ni.. Hahahahah... Gurau jek.

Aku nak share sikit pasal perangai buruk dorang berdua ni.. Kenal tak Azfar Roslan a.k.a Ujang? Tak kenal? Tak pernah jumpa? Meh aku tunjuk sikit muka macho mamat ni.. Hahahah...

~ Ujang sebelah kiri bersama idolanya Aaron Aziz ~

Hah, tengok.. Tak famous apa kalau dah dia rapat dengan Aaron Aziz yang diminati ramai.. Hahahaha.. Mesti ramai yang tergila-gila nak jumpakan. Dia punya kawan tu.. Ko ada kawan famous macam ni? Hahaha.. Aku pun tak de.. Ok aku tipu Aaaron Aziz tu bukan membe rapat dia. Hahahaha...

Dah kenal Ujang? Sekarang kenal pula si Kyerul Fresco a.k.a Kayif.com ni. Blogger yang sentiasa baik hati membantu dan menaikkan blogger baru. Dia sentiasalah bagi motivasi.. Aku tak pernah kena sebab pedas kot bila dia ceramah.. Hahhaha... Bawah ni orangnya yang macho..


Ok, gambar dah pakai baju raya.. Tak sabar nak rayalah tu.. Teruk betul perangai.. Hahhahaha... Layan jek la kepala otak blogger femes ni.. Hahahhaa...

Apa yang aku nak dedahkan sama macam kat tajuk tu.. Ujang ni memang gila la kan kuat kentut. Tak senonoh, slekeh. Bau tahu. Yang tak boleh blah masa dia join gathering, dia kentut kuat gila. Bau dia memang kalah kilang getah. Nak pengsan semua orang. Hahahahaha... 

Yang si Kayif ni pula perasan badan dia kebal. Bajet jek lebih. Gedik. Hahahaha... Kenapa aku cakap cam tu? Ala, korang tak join gathering ke? Dia buat aksi lasak. Dia pergi suruh kereta langgar dia. Sebab tu hari tu dia pakai tongkat, sebab bajet kebal. Last-last pakai tongkat.. Hahahhaa...

Ok, tak cara Ujang kuat kentut? Tak caya Kayif ni bajet kebal? Ala, korang ni sukalah tak percaya kat aku.. Korang layan lah bukti gambar kat bawah ni.. Ambik.. !

//
//

//
//
//
//
//
//
//


//
//
//
//
//




//
//
//
//
//


//
//
//
//
//



Hah, gambar atas tu bukti.. Hahahahah.. Ujang power seyh.. Kuat kentut siap berapi lagi bila dia kentut, nak ke mana tu? Bulan? hahahaha.. Yang Kayif tu tengok.. Kebalkan badan dia, tembak pakai senapang gajah pun tak mati. Hahahahaha... Korang layanlah.. Gelak sampai pecah perut. Hahahahah...

Sorry Ujang dan Kayif, aku nak contct korang tapi korang tak online FB, so aku buat jek.. Jangan marah.. Wahahahahaha... Thank kepada Along Usop untuk gambar atas tu.. Sorry ambil gambar tak minta izin.. Ko pun tak online.. hahahah... Jangan marah ye, aku saja nak kasi panas... hahahahah.. Layan ~~
Cerita pasal Ujang kentut kat gathering dan Kayif suruh kereta langgar dia tu tipu jek tau.. Kalau korang percaya, korang sengal.. Hahahaha 
sumber gambar dari sini : Blog Alongusop.com  <-- cerita pasal terminator Malaysia..
Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

21 orang doakan kunci locker berjaya:

cik pieja hut said...

the best ! 2 2 memang giler + happening . kenyataan rasenye ujang kuat kentut tuh ! hahah kayif tu kebal ke ? kurang kot, klu kebal mesti tak pakai tongkat

Nyamuk Terbang said...

wahaha ujang dgn kayif plak kna bahan...
semua nie idea ujang suh kutuk org
wahaha
aku dh guling2 dh nie

nurul diana said...

hahaha jhat giler kau ! adess skit prut aku gelaakk

kunci locker said...

hahahah...entri ni khas untuk kalian gelak puas2...wakakakkaka...suka2??hahahah

muhamadsufian89 said...

kau kaki bahan blogger pulak la skrg ni. hebat2. haha

kunci locker said...

muhamadsufian89 : hahaha...mne ad...aku sje nk soh org gelak2...heehehhe...

kunci locker said...

farierahasanz : hahaha...ele, ko pun bce gak..wkakakkaka

Ujang9897 said...

hahahah..., hampeh kau..

kunci locker said...

ujang9897 : hahahah...cpe soh ko bg aku idea ni..wakakakakak...

kutoOobambOo / ericoanaci said...

ya paer lagi folw dua org tu.. hu3

Mohd Zakwan said...

antara robot dengan kentut .hahaha
lawak sehh , diorang lak jadi bahan :D
Jom Singgah Blog Zakwan :D

cik Beskod said...

gambar tu ahahahha...

Heziqa Yoo said...

nasib kau tak bahan aku

kunci locker said...

hahahah...dorg mmg tak kesah kne..wakakakak (yeke tak kesah?) hahaha...

heziqa : ko nk ke??hahahah

AlongUsop said...

hahahahah.. :P


aku cadangkan ko letak link kat entry asal skali bleh?..
bleh la.. bleh la..
heheheh.. :P

kunci locker said...

alongusop : mne link??aku tak thu pun...hahahaha

KyêrulL said...

hahahahahaha!! demmm...
aku kena bahan.. ggrrrr..
tapi xpe.. slamat nak beraya dh.. aku halalkan hahaha

kunci locker said...

kyerull : hahahaha...jgn marah2..nnt tak kebal lg...hahahaa...selamat ari raya...hehehe

Heziqa Yoo said...

cait!dengan janda sendiri pun nak bahan ke?

Mekz's! said...

cis terpecaye lah pulakk!!