page kunci locker

Wednesday, August 10, 2011

gara2 menipu bulan ramadhan..

Assalamualaikum

lama aku tak update.. azam aku nak kurangkan gila kat blog bulan ramadhan ni untuk kejar amal lebih sikit.. hehee.. aku nak dapatkan keistimewaan ramadhan tahun ni.. aku kejar duniawi dan akhirat.. tapi bulan ramadhan ni nak kejar akhirat lebih sedikit.. hehe :)

ah, sudah.. merapu pula.. ni hah nak cerita.. semalam aku dan kawan2 aku keluar berbuka.. kita orang nak sambut birthday kawan aku mohd atif hafiz semperna ulangtahun dia yang ke-20.. nak pancing dia keluar tu punyalah susah sampai kawan aku, caer terpaksa tipu dia dengan alasan nak keluar duit.. dan beberapa minit lepas kawan aku tu tipu dia.. aku pula pergi berjumpa dengan atif ni dan cakap yang aku nak bayar berukband(broadband) aku..

aku tak menipu.. aku memang bayar duit berukband tu.. hahah.. caer pun memang keluar duit.. kita orang just pancing dia keluar je sebab dia driver yang bertauliah kita orang.. hahah..

~ ehsan pak google ~

masa berbuka.. dia orang ni nak berbuka puasa kat chicken rise shop.. ok.. makan la chicken kau orang tu, aku makan makanan food court je.. yela.. aku tak sama taraf dengan dia orang.. aku ni biasa2 je.. baik makan yang aku mampu.. (tipu je.. ni kalau akak aku baca mahu dia melenting sebab dia tahu aku makan camne.. hahah) tapi kita orang makan bersama.. aku bawa makanan food court tu masuk chicken rise shop dan melantak dalam tu.. hahahhaa..

then caer ni cakaplah dia nak pergi basuh muka sementara nak tunggu azan.. beberapa minit kemudian dia pun datang dengan sorok2 something kat belakang.. heheh..

then.. taraaaaaa...


kek birthday pun dikeluarkan.. sedap tak?? hehehe...


inilah birthday boy tu.. dengan semangat dia potong kek.. hahaa..
HAPPY BIRTHDAY ATIF.. :)


ni pula ayu.. membe aku ni yang beli kek tu.. 
tapi kek orang lain yang ambil...


hah.. inilah caer..
dia ni yang pergi ambil kek.. heheh


ni siapa pula?? entah..
aku kot.. heheheh :p

nak dijadikan cerita.. membe aku ayu ni cakap "eh.. ni bukan kek aku tempah".. tapi dah dapat.. bedal jek la.. hehehe... then kita orang balik.. upload jek gambar.. OMG ! senior aku komen kat kek tu.. "ni kek kita orang !" 

alamak.. rupanya memang betul salah kek dan kek kita orang tertukar dengan kek senior kita orang.. tapi dia pun dah habis bedal kek kita orang macam kita orang bedal kek dia.. hahaha..


hah.. yang ni sepatutnya kek kita orang.. 
tapi dah tertukar,.. tak apalah..
halal.. harga sama jek.. hehehe...

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

7 orang doakan kunci locker berjaya:

Farrah yong said...

HAHAHA .tak boleh blah tertukar kek ;p

kunci locker said...

farrah yong : tu la pasal..kek pun blh tertukar...hahahaha

Cik Mon Kiera said...

haha kelakar. btw cakap dia happy birthday!

lawat blog saya:
http://sayebuatblogini.blogspot.com/

SyazwanSarawak said...

happy birthday to me~ kehkehkeh

pun boleh tertukar kek

daim said...

like birthday mase puase!! :D

http://daimhar.blogspot.com/2011/08/mighty-morphin-time.html

diana amin said...

adoi camne leh tertukar neh..haha nasib2