page kunci locker

Wednesday, July 13, 2011

salah saya, maaf... #cik epal

Assalamualaikum

arini memang aku panas hati giler... jangan sampai aku buat entri berantai antara aku dan maira queen (panas hati #).. kang aku buat entri tu.. korang gak yang malu.. sebab entri tu memang untuk gosip dan kutuk2 orang.. kutuk2 pakai lepas jek.. nasib maira queen tak de kena mengena dengan kes ni.. so aku tak nak buat entri cam tu..

~ehsan pak google~

hah.. baru jek semalam aku buat entri pasal cik epal.. aish.. manusia ni memang kuat cemburu.. berfikiran negatif dan tak senang tengok orang laen senang.. ada jek yang tak puas hati tu.. grrr...

meh la aku nak habaq kat semua yang mulut bau longkang tu.. (maaf kasar) weyh.. jujur aku cakap.. aku buat entri tu bukan sebab aku nak up traffic la.. agak2 la der nak bawak mulut.. nak ngate.. baru jek semalam tulis.. dah ada yang tak puas ati cakap aku saja buat entri sebab nak up traffic... aku tak giler traffic tu la weyh.. kalau aku giler sangat.. aku dah pakai wordpress.. aku dah blog walking selalu.. aku dah ping blog 24jam.. aku update 1 ari lebih dari 20 entri.. macam tu baru namanya aku giler traffic...

aku tulis entri semalam sebab aku terbaca kisah menarik.. entri yang menarik.. korang selongkar la blog aku.. tengok.. kebanyakkan entri aku pasal aku nasihat dan pasal agama kan.. yang laen tu sedih2 dan gembira pasal diri aku.. aku punya blog ni aku nak buat jadi nasihat untuk orang.. jadi memang aku akan share entri orang yang aku baca.. yang best2.. kebetulan aku tertarik kat entri tu.. aku minta la nak pinjam dari cik epal.. 

korang tengok blog aku.. ada aku tulis pasal blogger femes?? ada sorang jek.. Fatin Liyana (FL) tu pun traffic aku tak melompat pun.. dan die tak datang pun blog aku.. ko tanya cik epal.. aku penah komen blog die ke tak.. tak pernah sebab jujur aku cakap.. aku baru 3kali pi blog die.. masuk arini.. aku tak giler traffic la weyh..

awat ang punya mulut hah?? baek2 sikit.. aku pinjam sebab aku minat entri tu.. tolonglah guna akal tu sikit.. otak jangan letak kat lutut.. fikir positif sikit.. ni tak.. asal sikit.. korang nak bako orang.. abez korang yang join segmen ben ashari tu.. yang dok letak gambar ben dalam blog korang tu apa benda?? bukan kejar traffic? ada tu buat entri cerita pasal blogger femes cam FL, Cik Epal, Yuyu Zulaikha.. tu apa?? asek dok tulis jek kat blog dorang.. tak pula korang ngate blog tu.. 

~ehsan pak google~

ada tu bila blogger femes datang komen blog.. buat entri membangga giler.. tak pula korang pi serang.. tapi asal bila aku.. tulis untuk share ilmu jek pun.. aku baru buat sekali entri.. korang dah macam ni.. agak2 la.. ish.. teruk betul.. adab tu jaga sikit,k.. jangan tunjukkan perangai yang hodoh tu.. 

kepada cik epal :
pinjam gambar lagi ye... 
klik gambar kalau nak usyah blog cik epal

maaf cik epal.. salah saya.. saya nak share ilmu yang cik epal tulis tapi dorang buat macam ni.. saya salah sebab buat dorang kata saya kejar traffic tulis tentang cik epal.. sori.. saya memang tak niat nak kejar traffic.. saya cuma nak ilmu tu jek.. maaf dari blogger picisan ni ye cik epal...

p/s : jangan asek nak fikir negatif pasal aku la.. aku tak penah buat salah kat korang pun.. pasal blogger yang kena serang ngan 'penanda kertas' tu bukan sebab aku.. aku memang tak tahu pape.. tolonglah.. sekian~~

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

31 orang doakan kunci locker berjaya:

Orang Kampung said...

hahaha..
rileks rileks..
hihi

azrijohan said...

EMO nihh...haha,lepak la bro.adat la gitu

kunci locker said...

orang kampung : grrr...aku panas..nk kongsi ilmu pun org nak ngte..apo da...apa2 pn xblh...

kunci locker said...

azrijohan : hahah..mst la..grm2..tahu..adat manusia mmg tak senang tgok org laen senang...hehee

wan_cikgumuzik said...

wahhhhh... marahh nampak.. hahahhaaa..

kalau aku laa kan.. aku akan jawab.. punya pasal aku laa nk wat entri up trafic kaa apa kaa.. yg penting aku tak b uat keje salah..

org yang sound ang tuu yang mengong sbb dia dh bagi trafic kat ang.. Hahahaha...

kat blog aku dh lama cik anon tak serang (tgh berfikir nk wat entri bg cik anon serang aku nihh)

be cool men...!!

Ku Azhar said...

terasa seh sbb aku pnye entry mmang stiap ari berlambak2...tp tu sbb utk kepuasan diri je bro..hahaha..xpe2 :D xkisah pn :)

kunci locker said...

wan_cikgumuzik : hahaha...tu la..aku nak je ckp...tp aku malas nk tunjuk aku bangga...sbb aku mmg jujur tulis entri semalam utk share ilmu...hahaha...makin dibiar makin menjadi2 manusia busuk ati ni...hahaha

kunci locker said...

ku azhar : errkkk...sori2...aku bukan tulis untuk ngate korg yg wt entri psl blogger femes...aku tulis sbb aku plik..knp korg tak kne..aku kne...geram2...aku nak share ilmu..kne la bgthu cpe penulisny...ni dorg suka2 ati jek nak cakap cm tu...angin r aku..sori bro..mmg aku tak niat nk ckp pasal org yg slalu tulis psl blogger femes...tu juz contoh jek...

Myung Dae said...

FUYOOO!! Dia dah mengamuk lah. Hehe, rilek lah. Kalau aku, aku biarkan orang nak kate gitu sebab memang dia lah yang nak naikkan traffic ko buat entry ni. Rilek lah, jom datang blog aku tengok berita rilek2. (^_^)

wan_cikgumuzik said...

aku tahu dan aku paham sebab aku baca entri tuu.. huhu..

kunci locker said...

myung dae : wahahahah...aku tkt r kalo sbb mulut die cik epal slh fhm...kng kne banned aku...hahaha...ppe pn aku puas ati dpt ngamok..wakakakka..mai aku usyah blog ang yg retis tu...hahaha

kunci locker said...

wan_cikgumuzik : yg baca fhm...ni yg tak baca..dorg tgok tjuk jek...dorg dah nilai yg aku nak up traffic..senget tol...lps tu pm aku...grrr...geram tol...hahaha

Anonymous said...

sudah lah. malas nak cakap. kau memang bermasalah pon.

kunci locker said...

anonymous : wah...sukany..anon dtg...like3...hahaha...aku memang bermasalah pun..knp??alololo...cianny ko kn..aku kurg bg kasih syg kt ko ea??sbb tu ko tak suka aku...hahaha...like333...meh2..kita knl2..kesian manusia kuat cemburu ni...hahaha

tomato said...

err tak baiuk dengki2.. biar je org nk caakp ape.. sape suruh dorg bace..kn dah up trafik ;p

laskar pelangi said...

tuan panda, jangan amek hati dengan manusia yang mulut longkang tu okey=)

biar orang berkata apa..mulut orang,kita xleh nak tutup ~

kunci locker said...

tomato : hehehe...tol2..die yg bg sy idea nk menaip...die dtg..blog sy up traffic...suke333...heheh

kunci locker said...

laskar pelangi : heheh...ok2...lps ni diam dlu..agk2 dah trok...t sy bako die lg...hahaha

wan_cikgumuzik said...

kah kah kah kah... ada jugak cik anon tuh yerr.. haha

kunci locker said...

wan_cikgumuzik : hahaha...tu la psl..xpe..biar jek,.manusia macam ni la yg akan tmbh 'pahala' aku...hehehe

Fyqa said...

wooo mara bena nih...


sbar2...

kunci locker said...

fyqa : hahahah...marah la...heheh

Adam Haiqal said...

hahahaa....:)) marah psl pe cik anon?bising la kau nih...

kunci locker said...

adam haiqal : hahaha...mst la mrh...huhu...bising??smpi ati ko...sentap..

Farierahasanz said...

biar kan mereka berkata2

Akue Achik said...

sabo2..^^
nma pon mnsia kan..tmbh lg mnusia akhr zman..adb pon da nak brakhir la tu..

kunci locker said...

farierahasanz : ye..biar mereka berkata2 macam dorg skendalkn kita tu...hahahah

kunci locker said...

akue achik : andai adab pupus...abez la tamadun manusia ni..

cik siti said...

alaa.kau rilek je. aku pon bnyk kali kene serang tapi dipandang sepi.. muahahaha.. dunia blog ada macam2 org.


jumpa semua org supaya kite matang. bukan buat blog untuk org baca ke? mesti mahu trafic kalau tak buat apa buat org x baca ye dak?


rilek k

najihah sahami said...

hoho..sabo2...org tu xtau kot..dia main redahhhhhhhhhhhhh je. xbagi salam apa smua.sabo ea...^_^

SyazwanSarawak said...

alolol. wat donno je ngan dwg.