page kunci locker

Saturday, February 26, 2011

~~ THANK TAG BLOG AKU WALAUPUN HINA AKU ~~

Assalamualaikum

wow!! harini locker teruja sangat2.. terbaek r die..die promote blog locker.. hahaha... rasanya ni first time orang / blogger tag locker camni.. haha.. locker perkenalkan die ngan nama 'blogger baik' dalam entri ni ye..

tahu kenapa locker tulis tajuk macam tu n kenapa locker teruja?? meh sini locker nak cerita.. 

dok dekat2 sini kawan2... baca dengan teliti.. orang yang tag locker tu blogger.. die ni bekas adik angkat locker... adik angkat yang ke3.. kita orang ada masalah.. masalah pe.. locker terus terang.. locker sendiri pun tak tahu.. die jek yang tahu.. tapi die tak nak cakap sampai la ni.. tapi 1 malam ari tu.. locker nak selesaikan masalah ni.. call die.. die angkat tapi tak cakap apa2.. meseg tak balas... geram tol.. 'bagus giler mamat ni' (locker cakap dalam hati) then locker call lagi.. sampai limit locker.. locker cakap..

jap ye.. ni untuk 'blogger baik' tu.. wey 'blogger baik'..aku nak betulkan ayat ang.. silap apa yang ang cakap aku cakap kat ang.. ni yang benar..
locker cakap :

"bagus kau ni..bengong..orang islam menjatuhkan orang islam yang lain.."


bengong : bukan bonggok


ye.. memang locker tahu salah locker sebab cakap camni.. locker sedar salah.. tapi masa tu tengah marah.. locker pun manusia jugak.. kalau kamu semua jadi locker.. ada orang marah kamu.. block kat facebook.. banned kat blog.. tanpa sebab n bagitahu masalahnya.. mesti kamu semua tertanya2.. then bila tanya.. orang tu marah kita cakap jangan ganggu.. then wat kita macam2.. kamu semua pun marah.. kan3??

dalam tag die.. die tag locker ni jahat.. tak hormat die.. peh.. hebatlah.. haha.. mesti teman semua pelik kenapa locker suka..

sebabnya :

1. ada gak orang nak promote blog locker yang serba tak ok ni..
2. sebab die bekas adik angkat locker yang ke3..siapa yang pernah baca entri locker sebelum ni tahu laa..hehe
3. sebab locker respek budak ni..berani..
4. locker tak tahu nak cakap pe sebab locker tergamam..die sanggup buat macam tu?? haha.. kalo boleh like..locker like banyak2 sampai tak boleh nak like lagi..haha
5. sebab die cakap nak lupakan locker tapi masih ingat kat locker sampai wat entri sal locker... haha
6. sebab die terus terang cakap kat blog.. tak sorok2..
7. sebab walau die benci locker tahap samakan locker ngan musuh die.. locker tetap respek die sebab die respek orang lebih tua ( dulu la )
8. walaupun die hina locker.. die benci.. caci.. hati ni tetap tak marah.. sebab hati ni tetap cakap.. die budak lagi.. tak matang.. dan yang paling penting.. hati ni tetap cakap.. die adik kau.. sabar la.. die ngan moody 2.. ada masalah besar kot..

ye.. kawan2 semua.. locker tetap anggap die adik locker.. Islam ajar locker dari kecil lagi.. jangan sekali-kali putuskan silaturahim.. sekali kawan selamanya kawan.. walaupun orang tu hina dan caci kita.. die tetap kawan kita.. locker mudah sangat kasihan kat orang.. teruknya locker ni.. locker jahat ye 'blogger baik'??

nak habak mai kat semua blogger yang dah baca blog blogger yang 'baik' hati tag locker ni.. suka hati kamu semua lah nak percaya siapa.. haha.. locker tak kisah pun.. kamu semua tak tahu hal sebenar.. kamu semua tak tahu siapa yang buat siapa dulu.. tak pe.. locker tak nak habak semua tu.. yang locker nak cakap.. 

kpd blogger:

( yang sempat baca n tahu 'blogger baik' ni tag apa kat locker...) kalau kamu percaya cakap die.. kamu memang seorang yang tak selidik lebih dahulu apa yang dah jadi.. main ikut dan tuduh jek apa yang orang cakap.. kalau kamu macam tu.. kamu sendiri tahu siapa kamu di mata Allah.. fitnah!!

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

14 orang doakan kunci locker berjaya:

Bella Bell said...
This comment has been removed by the author.
izwan said...

bella bell : betul ke kenal die?? dah sabar la ni..die budak ag..die adk2 ag..xmatang..hhmmm...

Bella Bell said...
This comment has been removed by the author.
izwan said...

bella bell : kenal die cmne?? kenal btul2 ke dr fb n blog jek??

Bella Bell said...
This comment has been removed by the author.
izwan said...

bella bell : mmg xbyk sal sy pn..1 perenggan pendek jek..tapi ayat yg pedih giler..haha..tp xesa...die xmatang..n mse sy marah die ari 2 pn mmg sy jd xmatang gak sbb terlepas...tp bia r...yg pntg sy mmg xslh sal gdh ni...die yg tbe2..haha...jgn iso..sy xmrh die dah..die tetap budak baek pd pndngn sowg abg...

+akufobia+ said...

hee.power.jangan kasi putus.

izwan said...

+akufobia+ : tak faham..jgn kasi putus pew??

kira kekuri said...

as salam..adik angkat locker laki ke pempuan? :)

izwan said...

kira kekuri : hah..2 yg kita xtahu..haha...biar la..xnak bgthu jntina die..nama die n ap2 yg detail sal die..nanti blogger laen yg terjumpa blog die mst tahu..sbb die mmg tls jelas kt entri die...xnak aib kn die..bia la jd rhsia locker..hehe

nelly said...

sabar ..dugaaan tu .

Eyda Syahida said...

loker baek.. kalo eyda mmg da maki dah budak tuh.. huuuu~

La Jieja said...

sabo je la~ kite bakor je...sape stuju?? ehe

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hurm..bako jer!! setuju dgn la jieja.. biasalar kan..dugaan berblogging..apa2pun keep it up blogging ya!!


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog