page kunci locker

Tuesday, February 22, 2011

~~~ AKU TETAP MENUNGGU ~~~

Assalamualaikum

kawan2... locker dah ada mood... hehe... tajuk ni locker beri khas untuk someone special dalam hidup locker.. hehe.. siapa die?? adalah.. rahsia locker..kepada yang tahu tu.. diam2 sudah.. jangan bikin kantoi ye.. hehe.. agak lama dah.. tapi baru sekarang umumkan..

tajuk ni dipilih kerana.. locker dah jatuh cinta... haha.. ( wat muka tak malu jek bagitahu semua orang ).. status locker 'single but not available'...


~ gambar hiasan sahaja ~

alahai.. memang best kalau jatuh cintakan.. hehe.. locker dengan die senyap2 jek.. tak bagitahu orang lain.. tapi kami tak kapel2 ni.. tak ready r.. tak nak la nanti kalau ada apa2.. terlukakan hati die.. hehe.. yang pasti locker memang suka die.. die??? locker tak tahu la.. hehe.. tak tahu nak cakap macam mana.. die tak cakap apa2.. lagipun memang ramai yang suka kat die..

hehe.. tak apa.. biar jek die pilih mana yang terbaek untuk die.. yang pasti locker memang suka giler kat die.. boleh jatuh jantung ni kalau nampak die.. bila bertemu jek.. memang lemah badan... kaki tak tahu nak bawak badan ke mana.. haha.. locker jarang sangat2 tegur die.. tapi bila dapat tegur.. peh.. suka sampai seminggu masalah datang pun tak kesah.. tak amek pot.. haha

~ gambar hiasan sahaja ~

walau apa pun yang terjadi.. selagi kamu belum dimiliki oleh sesiapa secara sah.. saya tetap akan tunggu kamu.. ' AKU AKAN TETAP MENANTIMU '... walau seribu lelaki yang lebih baek dari saya untuk awak.. selagi kamu belum sah jadi isteri seseorang.. hati ini milik kamu.. pilihlah yang terbaek untuk diri kamu sendiri.. saya terima dengan redha keputusan kamu.. jangan risau.. kalau kamu tak pilih saya pun tak apa.. asalkan kamu bahagia.. dah cukup buat saya bahagia.. cinta bukan untuk memiliki semata-mata... ikhlas dari hati saya.. saya sayang awak.. muhammad redwan bin jabar sayang kamu sangat2... semoga kamu jodoh saya.. amin...

*** cinta tidak semestinya memiliki... cukup sekadar kita ikhlas mencintai seseorang.. biarlah Allah menentukan jodoh kita.. kerana Dia lebih tahu apa yang terbaek untuk setiap hamba-Nya.. InsyaAllah... ***

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

11 orang doakan kunci locker berjaya:

kira kekuri said...

wahh so sweet ^^. hope lpas ni mood locker okeh..chill! :DD
suka ayat last tuhhh.. :)
aku ada jugak suka org,tapi diam2 saja..ehee

izwan said...

kira kekuri : hehe..thnx..hah..xpew..suka kt some1 xpew..tp kne egt batas2,..kalo nk miliki die..usaha utk dptkn die..tp usaha bia btol..then baru r berserah pd Allah..insyaAllah...

SyahadaSubri said...

hehe, jth cinta sudah!!!like2!!! semoga baik2 saja ya!!! tak mo sedih2 cm entry sblm ni!

Ro$$i DAh said...

still menunggu jgak..

mrs.sabri said...

jangan asyik menunggu..sebaliknya berusahalah.. :)

Tulip Putih said...

gudlark locker..semoga bahagia..tapi jgn tunggu sgt..nti dikebas org..cop la dy awal2..hehehe

+akufobia+ said...

mencari cinta dalam redha DIA.

dalam tangisan said...

ermmmmm terus kan perjuangan jgn simpan2 t dri sndri mkn aty

yad'z said...

waaa... lau dia dah approve locker , cepat2 umum.. nak wish congrats.. ehehe