page kunci locker

Sunday, December 4, 2011

fakri saarani di hina!

Assalamualaikum


Fakri Saarani

Korang usyah dulu video bawah ni.



Dah tengok? Over kot video ni.. Apa yang over? Lagu tu ! Tak patut buat lagu macam tu. Lagu tu menjatuhkan maruah orang jek. Siapa yang bertanggungjawab buat video ni tak reti pilih lagu untuk sound effect ke hah? Punyalah banyak lagu asal pilih lagu ni?

Nak bagi orang sedih pun tak perlu nak buat lagu tu. Dalam lagu tu ada ayat " Tidak ku minta cacat begini ".. Tu over tahu tak, ko nak jatuhkan semangat dia ke? Nak jatuhkan maruah dia? Dia tak cacatlah, kalau dia cacat dia tak boleh main bola sampai berjaya macam tu.

Hanya sebab tendangan dia tak masuk masa penalti korang nak buat macam ni. Over sangat.
p/s : kenapalah tak fikir dulu kalau nak pilih sound effect tu. kalau Fakri dengar apa dia rasa? Lagu tu pilihlah lagu lain, janganlah letak lagu macam tu.. Grrrr !!

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

20 orang doakan kunci locker berjaya:

acul said...

biase la tu org kite ni mudah mencari kesalahan org lain. sedangkan die ni lah yg membawa malaysia smpai ke peringkat akhir. sbb tu tun dr mahathir pernah ckp "melayu mudah lupa"

Eyda Syahida said...

kalau menang disanjung2, kalau kalah dihina2. pelik kan?

try org yg wat vid tu maen tgh padang, tgk cmane. mentaliti manusia skrg.. ntah pape..

Zakia said...

agak la~ sian kan..biasalah tu,org2 ni pndai kritik je..cube suruh die main..retI??geram aku..emo pulak :P

Adiba Nor said...

Lagu tu memang sedih.. aku sentiasa nyanyi lagu tu..

Syahmi said...

dia memang cacat...
orang kampung cakap..
sepak pengkor....
^^

cik azeya said...

aku pon sedih gak, baru je nak hayati lirik lagu, tapi macam tak kena je. fakri punyelah sempurna. cume mungkin nasib dia tak baik.

Maira Alessandra said...

manusia mmg mcm tu . >,<

tintabercerita said...

mnusia mmg cmtu,,,tak pnh puas hati...mmg tak adil nk judge org sedangkan kita tak tau kedaan sebnar..lg st cuba kita berda di tempat tu..mest korang kn rase ape yg dy rase..tkpla..u will pay 4 wat u did..skdar renungan bersama:)

Razil Tahir said...

kesian dia..
apalah hak org nak buat cmtu kat dia... hmm...

eiza rahman said...

memang dorg tak fikir perasaan fakri betul. fikir kepuasan dorg je. siapa yg buat tu mmg jenis yg tak ada perasaan agaknya..

ascil.punye.lah said...

aduiii kesian si fakri.lagu takde kena mengena lah.

Cik Yuyu said...

ish... xpatot lgsg.. xfikirkan perasaan orang lain la tuh... haihh.

Edy Fee said...

mcm teruk sangat org nye asang lg mcm tu

Sinichi Edogawa said...

menang mula nak sorak n sokong.. bila kalah.. cemuh jerk... adoi..

Muaz Faris said...

Fakri pun patut sedar diri..

lihat bagi respon

http://www.muazfaris.com/2011/12/20-rakan-blogger-mfcom.html

Ana Farhana said...

ermm... =,=

hy mampu melihat

Woofer Storm said...

peliknya orang skg ni..pasal itu pun nak jadi isu,tak matang langsung.. sekurang2nya dia main bola lagi,bukan macam yang si penghina fakri ni..silap2 bola pun tak reti nak main..lalaa~

SeseDaP RaSa said...

x ptut la depa buat video nie.. dia dah buat shabis baik dah wak2 perlawanan 2..

yad'z said...

tulah orang kita... tak pernah nak bersyukur... ade je yang nak dkritik..

CekbOlat-bOlat said...

spelah kita nk judje kn? ksian dia.. smoga hdupnya tenang ^^