page kunci locker

Thursday, August 18, 2011

bro eqbal bagi aku kad raya ^_^

Assalamualaikum

kawan-kawan.. Hehehe.. Aku bangga sikit hari ni sebab aku dapat kad raya dari Bro Eqbal tuan empunya blog "kurasakan something"...

errr... Mesti korang pun dapat. Tapi ini adalah kad raya aku yang pertama dari blogger femes, banggalahkan. walaupun kad raya ni bukan real punya tapi aku tetap bangga. Hehehehe... Bro eqbal komen kad blog aku dan mengatakan ini.. Baca...


tengok-tengok, sanggup dia bagi aku komen ni semata-mata nak bagi aku kad raya 'cyber', hehehe.. Banggalahkan.. Aku friend jek dengan bro ni tapi dia sanggup gak bersusah payah nak ke blog aku gak.. Hehehehe... Bahasa bro ni sangat-sangat baik, tengoklah dia panggil aku tuan walaupun aku dah nyatakan aku lahir tahun 1991, lebih muda tapi dia panggil aku tuan gak. Wow, penuh dengan hormat dan budi bahasa, bangga ada blogger macam ni. Kalau aku dah lama pakai bro jek.. Hehehehe...


Inilah dia kad raya yang aku dapat, aku tahu ramai yang dapat gak.. Sebab ramai yang kena tag kat facebbok bro eq ni.. Tapi aku nak kecoh gak.. Hahaha.. Bukan apa, aku kan tak cukup kasih sayang. Cis, hahahaha... Dah dia bagi, aku ambillah. Pemberian orang, tak kan nak tolong.. Hehehe.. 

Pape pun, thank bro.. Tahun ni 1st time dapat kad raya dari blogger sebab tahun ni baru start blogging.. Hehehe.. Sangat hargai pemberian bro, ini pun dah lebih dari cukup.. Heheheh.. Thank-thank..

UCAPAN :

SELAMAT HARI RAYA saya ucapkan kepada bro eqbal, semoga raya tahun ni lebih bermakna dan lebih meriah dari sebelum-sebelum ni.. Hati-hati bila drive dan semoga sihat raya nanti, bila sihat baru raya meriah.. Hehehehe... tq..

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

7 orang doakan kunci locker berjaya:

Afsar said...

untunglah.....femes..
aku hanya mampu melihat~

eqbalzack said...

salam,
hehe...abg eq cuma sempat pos kad hari raya dalam 100 lebih pd blogger/followers (yg mana ada alamat). yg lain abg eq htr guna cyber je..
hantar awal2 bukan apa, minggu depan minggu sibuk...nak raya dan busy dgn PhD abg eq ni...

kunci locker said...

eqbalzack : hehe...tq ye abg eq..terharu gler...hehe... ^_^

far_east said...

betul tue awak...kita pun dapat jugak dari abg eq...

laskar pelangi said...

wahhh! sukeee la tu;) kat pelangi pun abg eq kasi:)

ice lemon tea said...

sukanya dpt kad raya dri blogger yg famous amous..

cIk PikA said...

wah.. best nye.. hehehehe