page kunci locker

Saturday, January 15, 2011

meriahnya blogging..hehe :)

wah...bestnya berblogging..xsangke tol..kih9..

dlu mse 1st time mmbe wt..dpn mata...ase cm xminat sgt2..tgok jk...dlm hati kata "ah..blog jek pn..ap yg ad..bkn best sgt pn..buang mse..lbh kurg jk cm FB..." bler dgr bpew ari lps yg FB nk tutup..cpt2 ckp ng mmbe nk bljr blog..ingtkn xleh..upenya bljr blog ni mmg syok...sgn tol ng mmbe skng ni bler tbe2 jek ase best gler blogging...kih9..ase cm xnk stop...xsngke blog yg simple ni pn leh maju dlm mse 1HARI sahaja..wow!!



tgok la berapa meriahnya blog sy..hehe...baru shje wt pd mlm ( 14hb jan 2011: 11p.m.) mle berblog walking pd ( 15hb jan 2011: 10a.m. - 11p.m.) sudah seramai ini..peh..mantap r...dlm 1hari sudah 50 follower..fuyooo!!!



best sgt2..xterkata...trimas kpd smua follower..KAMU MMG THE BEST..xsngke dpt tarikan yg ckup MANTAP...trimas2...

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

17 orang doakan kunci locker berjaya:

redzuan said...

salam blogerrz dr gua bro :) congrats bro. 1 tips dr sy bro, kita berblogging bukan sekadar follower, nk dpt follower biar follower yg berkualiti, biar sbb dorg suka blog kita dorg follow. so dorg akan sering dtg n ingat blog kita ;)bru la trffik x putus.

1 lg kalau wat permulaan ni bro joinla mna2 segmen bloglist blogger utk bro dikenali blooger lain and upkn trffic bro. so trffic bro akan up follower pun akan increase kaw2 tnpa paksa rela .:)

izwan said...

redzuan: nme kte dah hampir sme dah..hehe...thnx 4 ur tips..mmg xpntgkn follower pn..ni just nk ucap trimas jek...hehe..sbb galakan dowg utk kali pertama ni...aq pn ad prinsip gak..xleh bgtw..kih...
hah..t aq try r join segmen 2..tp nk join ktnew??hehehe..trimas ag skali..

..tapi bukan aku.. said...

seronok b'fb ta same ase seronok bblogging.
blogger ade dunia nye sendiri:)

izwan said...

..tapi bukan aku..: yup..tol2..mmg sronok..ble dah blogging..xegt da FB..kih9

YatieOwner said...

bestkan blogging..^_* (kalau fb, kita cuma punya wording yg terhad, tp blog berapa byk wording terpulang dgn diri sendiri)

ieMa ackLes said...

gambar saya xde pun..
huhuhu....

blogging memang best tp jgn sampai xwt kje laen dah la...
hihi :)

shahsyaz said...

belogJogging mmg best, menurunkan 500kg dlm mse 1 ari..

hahahaha

i follow u!!
thanx bw kt belog sy!!

(^_^)

izwan said...

yatie:hehe..mmg best..tol ckp awk 2..hehe

izwan said...

iema ackles:cowi..kamu follower yg lps 2..hehe..maaf2..hah..xkn lpew pny..thnx sbb berpesan..hehe

izwan said...

shahsyaz: hehe..wah..bykny ng turunkn brt..hehe...i dah folo u bck..hehe

Laman Teman said...

wahh dahsyat la tarikan locker..hehe

izwan said...

laman teman: hahaha...i mmg mengoda..hehe

AiMaN said...

buat leklok..jangan buat sekerat jalan je

taliff said...

errrr....mana muka ana...tiada??? hahahahah...gurau2 je k tuan tanah..hey..happy blogging!!! Tahniah!!!

Wonderpetz dalam kesusahan

papabear said...

tahniah dah ada blog! nanti dapat duit nuffnang, lagi syok hahaha

izwan said...

nub : bese2 jek ni...hehe..thnx...